Prima pagină » Radio » Actualitate » Echipa celor 12 Războinici de la Survivor România 2023 este pregătită de atac. Cine sunt adversarii Faimoșilor

Echipa celor 12 Războinici de la Survivor România 2023 este pregătită de atac. Cine sunt adversarii Faimoșilor

03 ian. 2023, 11:34,
BZI.ro, în Radio

Adversarii Faimoșilor, cei 12 Războinici de la Survivor România 2023, așteaptă cu sufletul la gură începerea celebrei competiții. Peste mai puțin de o săptămână, debutează un nou sezon al reality-show-ului din Republica Dominicană. Cele două echipe, formate din câte șase băieți și șase fete, abia așteaptă să-și măsoare forțele.

Mai sunt doar câteva zile și începe Survivor România 2023, competiția care ține publicul cu sufletul la gură în fiecare ediție. Pregătirile sunt în toi, iar concurenții abia așteaptă să demonstreze că se pot adapta la cele mai dificile condiții pentru a reuși. Celebrul reality-show prezentat de Daniel Pavel debutează din 9 ianuarie la Pro TV, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni televizate din ultimii ani. Și, cum era de așteptat, publicul este nerăbdător să-i cunoască pe concurenți.

Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2023

Ca și la precedentele ediții, echipa Războinicilor este formată din șase femei și șase bărbați. Aceștia sunt Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

După ce au petrecut Crăciunul și Revelionul acasă, alături de familie și prieteni, concurenții Survivor România și-au făcut bagajele și au plecat în Repubica Dominicană pentru a-și testa limitele. Aceștia se antrenează intens și sunt pregătiți să le arate tuturor că pentru ei nu există frică sau gândul de renunțare la luptă. Sunt puternici, curajoși și vor face tot ce ține de ei să meargă până la capăt. Participanții vor înfrunta frigul, foamea, disconfortul, lipsa odihnei, stresul, probele solicitante și conflictele între colegi, pentru a demonstra că sunt cei mai buni.

Componența echipei celor 12 Faimoși de la Survivor România 2023

Cei 12 Faimoși care participă la Survivor România 2023 sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Așadar, peste numai câteva zile , toți cei 24 de concurenți vor trece prin probe de foc, prin cele mai grele încercări la care au fost supuși vreodată. Și totul pentru titlul de „Survivor” care vine la pachet cu marele premiu de 100.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *