Sport

Edi Iordănescu a refuzat Universitatea Craiova! Mesajul emoționant transmis fanilor olteni

Publicat: 10 ian. 2020

Edi Iordănescu a ținut să clarifice faptul că nu va deveni antrenorul Universității Craiova, cel puțin nu în această perioadă. Anunțul a fost făcut de tehnicianul lui Gaz Metan, care a fost dorit în Bănie, în locul lui Victor Pițurcă.

„1. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii care, de când am venit, mi-a dat putere de decizie totală și necondiționată la nivelul echipei. În concluzie, merg mai departe pe drumul pe care sunt.

2. Craiova nu mai este de mult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepție!! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul și iubirea lui extremă pentru echipă si culori. Am fost în mai multe momente ca adversar al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei…Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi…

3. Între mine și patronul Mihai Rotaru există deja o relație lungă de amiciție și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat și cu o dragoste imensă și necondiționată pentru echipă. Vreau să-i mulțumesc pentru interesul profesional arătat de-a lungul timpului și să-i urez baftă, mai puțin pe 31 ianuarie (n.r. – se dispută meciul direct)”, a scris Edi Iordănescu, pe contul personal de Facebook.

Universitatea Craiova era gata să îi satisfacă toate dorințele lui Edi Iordănescu

Mihai Rotaru a insistat pentru aducerea lui Edi Iordănescu, căruia îi și oferise salariul dorit, fiind de acord și cu toate solicitările pe care acesta avea de gând să le facă.
Chiar și campania de transferuri putea fi una spectaculoasă și pe placul lui Iordănescu. Unul dintre jucătorii doriți de antrenorul de 41 de ani, Dan Nistor, a ajuns deja la echipă.loading...

Adauga un comentariu