BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție BZI LIVE ce-l are ca invitat pe avocatul – prof. univ. dr. Gheorghe Piperea. Alături de acesta vor fi abordate cele mai importante și de interes subiecte pentru cetățeni!

Publicat: 01 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 2 aprilie 2024, ora 14.30 (via Zoom) va fi difuzată o ediție BZI LIVE ce-l are ca invitat pe avocatul – prof. univ. dr. Gheorghe Piperea (candidat la Alegerile Euroaparlamentare 2024 pe lista Alianței pentru Unirea Românilor – AUR). Alături de acesta vor fi abordate cele mai importante și de interes subiecte pentru cetățeni!

Vorbim de următoarele aspecte: 1. De la prostocrația cleptomană care ne conduce de 34 ani și ce poate urma pentru români?; 2. Importanța Alegerilor Europarlamentare și Locale 2024; 3. Uniunea Europeană (UE) și alunecarea în totalitarism!; 4. De la ”amprenta pe carbon” și noile măsuri, restricții și taxe; 5. PNL și PSD sau ”comasații” disperați după ciolan! Cât de important este ca un număr cât mai mare de cetățeni să vină la vot!; 6. De la ”puii vopsiti”, limitări ale libertăților pentru cetățeni la bătaia de joc cu Schengen-ul!; 7. Sistem de sănatate public la pământ și pacienți cu cancer trebuie să plătească taxe! 8. În România fenomenul drogurilor a devenit extrem de periculos pentru copii, pentru că este atât de mult scăpat de sub control, ”încât poliţişti, reprezentanţi ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt şi consumatori şi traficanţi de droguri”. Așadar, o producție media marca BZI LIVE de actualitate și plină de informații de maximă utilitate publică pentru români!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu