BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE despre detaliile şi noutăţile discutate în cadrul celei mai importante întâlniri pe Educaţie care a avut loc la Iaşi, alături de prof.univ.dr.ing. Dan Caşcaval, preşedinte interimar CNR

Publicat: 11 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ediție-dialog în Studioul BZI LIVE marţi, 12 aprilie 2022, începând cu ora 15.00 despre una dintre cele mai importante întâlniri pe educaţie din România, care a avut loc la Iaşi alături de cunoscutul prof. univ. dr. ing. Dan Caşcaval, rectorul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asaschi” şi preşedintele interimar al Consiliului Naţional al Rectorilor. În cadrul emisiunii, dialogul cu acesta scoate în prim-plan: detaliile şi noutăţile care au fost discutate în întâlnirea CNR.

Important de precizat este faptul că în urma întâlnirilor organizate de Universitatea Tehnică din Iași în cadrul Consiliului Național al Rectorilor, a fost făcută o solicitare de modificare a legislației. Totul în sensul asumării de către universități a acordării titlurilor/diplomelor de doctor, în acord cu responsabilitatea universităților în formarea la nivel de licență/master/doctorat, precum și în acord cu practicile internaționale.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu