BZI LIVE

Ediție concurs, numai la BZI LIVE! Puteți câștiga o ținută creata de Ramona Scripcaru, designer vestimentar – Galerie Foto

Publicat: 28 dec. 2020

Marți, 29 decembrie 2020, incepand cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezenta Ramona Scripcaru, designer vestimentar din Iași. Povestea tinerei începe în anul 2008 când aceasta a venit la Iași pentru a studia Dreptul.

După facultate tanara a terminat masterul tot din domeniul juridic, a făcut practica la un cabinet de avocatura și a fost consilier juridic la Biroul unui executor judecătoresc. Între timp s-a căsătorit, a devenit mama și în perioada concediului de creștere a copilului, fiind pasionata de moda, s-a gândit sa înființeze un atelier de creație vestimentara. Mica afacere s-a dezvoltat astfel ca a urmat cursuri de designer vestimentar.

„Am vrut sa invat toate etapele prin care trece un produs, de la schița, tipar, croit, cusut si produs finit. Am început prin a realiza o rochia simpla dreapta, o fusta conica, o cămașă, un compleu alcătuit din pantaloni și sacou, după care am trecut la rochii de seara, mai sofisticate, ce presupun aplicații și dantela cusute manual. De asemenea, avand fetita care este și ea pasionata de rochițele, am realizat diferite modele de seturi mama-fiica.

Prima mea prezentare a fost in data de 19 Aprilie 2019, la Bucharest Fashion Week, unde împreuna cu colegele mele de la Atelierele unde am studiat și trainer-ul nostru, Mirela Diaconu, am prezentat colecția Russian Roulette’”, spune Ramona Scripcaru.

Tânăra are o surpriza pentru cei care vor urmări emisiunea de marți, 29 decembrie 2020, incepand cu ora 11 :00. Va oferi o ținută cadou castigatoarei/câștigătorului care va da share public la postarea de pe pagina de Facebook BZI LIVE și va da tag la două persoane. Câștigătorul/câștigătoarea va fi ales prin programul random și va fi anunțat/ă în emisiunea de la ora 13:00.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu