BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie de interes despre lumea păpuşilor şi a păpuşarilor! Tânărul actor Andrei Iurescu, prezent la BZI LIVE, va deconspira o parte din misterul din spatele cortinelor – FOTO

Publicat: 28 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 29 iulie, de la ora 11:00 la BZI LIVE, în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va veni Andrei Iurescu, actor la Teatrul Vasilache din Botoşani. Invitatul Biancăi Ciubotariu este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă George Enescu din Iaşi şi se bucura de un real succes pe scena teatrului de păpuşi.

Andrei va discuta despre cum a reuşit să obţină un loc de muncă în domeniul pentru care s-a pregătit, despre condiţia financiară a actorilor debutanţi, dar şi despre secretele din spatele păpuşilor. Care sunt diferenţele şi asemănările dintre un actor păpuşar şi un actor dramatic? Care sunt calităţile, în afară de talent, pe care trebuie să le întrunească un bun actor? La aceste întrebări şi multe altele, va răspunde Alexnadru într-o nou ediţie BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

 

Adauga un comentariu