BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție de maximă importanţă, la BZI LIVE! Discuție cu Gheorghe Bacușcă, comisar șef al Gărzii de Mediu Iași, despre campaniile derulate în această perioadă – FOTO

Publicat: 26 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 27 octombrie 2020, începând cu ora 11:00, va avea loc o nouă ediţie plină de interes a emisiunii BZI LIVE. Invitatul moderatoarei Raluca Costin este un specialist dintr-un domeniu de care tot mai multe persoane sunt interesate. Gheorghe Bacușcă, comisarul şef al Gărzii Naţionale de Mediu- Comisariatul Judeţean Iaşi va fi prezent în studioul BZI Live pentru a oferi mai multe detalii despre campaniile pe care le derulează comisarii de Mediu în această perioadă, ce probleme au descoperit în urma efectuării verificărilor în teren la primăriile din județ dar și cum putem afla în timp real dacă Iaşul este poluat.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu