BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție de maximum interes, numai la BZI LIVE! Discuție cu Gheorghe Bacușcă, comisar șef al Gărzii Naţionale de Mediu-Comisariatul Județean Iaşi, despre fenomenul care a luat amploare! – FOTO

Publicat: 21 apr. 2021

Joi, 22 aprilie 2021, începând cu ora 10:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent Gheorghe Bacușcă, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Iaşi. Specialistul va discuta despre fenomenul care a luat amploare în Iași, în ultimii ani, incendiile de vegetație. Cum pot contribui cetățenii la stoparea acestui fenomen, ce amenzi risca persoanele care provoacă aceste incendiu de vegetație dar și ce efecte au asupra mediului, aflați în noua ediție BZI LIVE? De asemenea, comisarul șef va discuta și despre campaniile derulate în acest an, ce amenzi au fost aplicate până acum și care au fost cele mai grave abateri de la legislația mediului, descoperite de comisarii de mediu.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu