BZI LIVE

Ediție de real interes! Conf. dr. Victor Costache vorbește despre boala care ucide mii de români

Publicat: 20 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Începem o nouă săptămână în studioul BZI LIVE cu o ediție dedicată sănătății. Luni, începând cu ora 10:00, în studioul nostru se va afla conf. dr. Victor Costache, director medical al Spitalului European Polisano din Sibiu. Astfel, alături de moderatorul Cristian Hitruc, invitatul va aborba subiecte de interes pentru toți ieșenii și nu numai. Renumitul chirurg va vorbi despre cum funcționează sistemul sanitar românesc și despre lipsurile înregistrate atunci când vine vorba despre chirurgica cardio-vasculară.

Doctorul ieșean va discuta și despre șansele pe care le au acești pacienți în România dar și despre ce se poate face pentru ca sistemul să fie îmbunătățit. Câți români sunt răpuși de bolile cardio-vasculare? De câte centre pentru chirugie cardio-vasculară ar avea nevoie România? Cum arată sistemul medical românesc și cum este privit în străinătate? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde invitatul ediției de luni, începând cu ora 10:00.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu