BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie emoţionantă la BZI LIVE! Povestea unei adolescente care s-a dedicat muzicii şi actoriei! La numai 16 ani Bianca Bejenariu este o sursă de inspiraţie pentru toţi tinerii de vârsta ei – FOTO

Publicat: 10 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 11 noiembrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va veni Bianca Bejenariu, o tânără interpreta vocală. Deşi are doar 16 ani, invitata Biancăi are aspiraţii înalte. Vrea să devină profesor de canto, iar din acest motiv, s-a hotărât să ia cursuri de interpretare vocală şi pian, dar şi de actorie. Povestea adolescenţei este extrem de inspirațională pentru tinerii de vârsta ei şi nu numai. Deşi ar putea să-şi petreacă timpul liber în parc cu prietenii, alege să studieze, să citească şi să compună versuri pentru muzica ei.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu