BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție exclusivă alături de președintele Partidului S.O.S. România și senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, în Platoul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 19 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Președintele Partidului S.O.S. România și senatorul de Iași, Diana Șoșoacă

Vineri, 20 ianuarie 2023, începând cu ora 11.00, în platoul BZI LIVE se va afla nimeni alta decât președintele Partidului S.O.S. România și senatorul de Iași, Diana Șoșoacă. Cu aceasta ocazie, vor fi abordate teme precum: starea gravă în care se afla România, dezastru economic, social și energetic, scandalul Romsilva și OMV, respectiv  „taxa de solidaritate”. Apoi, vor fi dezbăture vânzarea Mintia și accidentul de la cariera minieră din Gorj. Și nu în cele din urmă, proiectele ca senator de Iași și proiectul Partidului S.O.S. România.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Comentarii
  • Ai de… De ‘telectual ce ești! În halu ăsta și ajuns, nene?!… Trist, tata, trist! La creieru tău… Mai pui 8 lei și iei o cola! Trist!

Adauga un comentariu