BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie palpitantă la BZI LIVE! Deşi este agent de penitenciar, Ovidiu Maxim este numerolog şi poate citi prin intermediul numerelor, totul despre viaţa ta- FOTO

Publicat: 04 oct. 2020

Luni, 5 octombrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE va veni Ovidiu Maxim, numerolog. Invitatul Biancăi Ciubotariu este pasionat de artă de a citi despre oameni, în numere. Deşi este agent de penitenciar, Ovidiu a descoperit în urmă cu câţiva ani, pasiunea pentru numerologie. De atunci, nu trece o zi fără să primească o solicitare din partea apropiaţilor sau chiar a colegilor din penitenciar de a le citi în numere despre viaţa lor şi totodată, despre predispoziţiile cu care s-au născut. Este prima dată când în studioul BZI LIVE va veni un numerolog, iar ieşenii care doresc să afle mai multe despre această artă, sunt aşteptaţi să vizioneze emisiunea de luni, unde vor putea afla cele mai picante detalii din numerologie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu