Cultural

Edy Kovacs și Ana Baniciu, veste surprinzătoare chiar înainte de nuntă. „Se întâmplă o mare bucurie în viața noastră…”

Publicat: 24 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Edy Kovacs și Ana Baniciu veste surprinzătoare chiar înainte de nuntă. Se întâmplă o mare bucurie în viața noastră
Edy Kovacs și Ana Baniciu radiază de fericire împreună, iar anul acesta se vor căsători.

Edy Kovacs și Ana Baniciu au venit cu o veste surprinzătoare chiar înainte de nuntă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp, iar anul acesta vor face marele pas și își vor uni destinele. Frumosul eveniment va avea loc în București, iar pe lista invitaților se află familia și câțiva prieteni. Pe lângă anunțul că în curând se vor căsători, Edy Kovacs și viitoarea lui soție, Ana Baniciu, au venit cu o altă veste, iar fanii au reacționat imediat.

Edy Kovacs și Ana Baniciu, veste surprinzătoare chiar înainte de nuntă

Edy Kovacs și viitoarea lui soție, Ana Baniciu, radiază de fericire și se pregătesc de nuntă. Aceștia au planuri mărețe de viitor și își doresc o familie frumoasă. Relația de dragoste dintre cei doi a început în pandemie, când bărbatul a fost preocupat de starea artistei, iar ulterior și-au dat seama că se iubesc.

În anul 2021, Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de bărbatul care i-a cucerit inima, iar acum se pregătesc de nuntă. Recent, Edy Kovacs și logodnica sa au dat o altă veste. Aceștia se ocupă de un pas important din viața de cuplu, și anume construcția casei lor. Edy Kovacs și Ana Baniciu au început deja proiectul, iar locuința lor se află în plin proces de construcție. Cei doi amorezi își doresc ca până la finalul anului să fie gata și să se mute în casa mult visată.

„Se întâmplă o mare bucurie în viața noastră. Vom face căsuța cea nouă. Căsuța cea nouă va fi gata la sfârșitul anului, să sperăm. Este un proiect ambițios, dar ne bucurăm foarte mult. Ne emoționăm foarte mult. Este superb!”, a mărturisit Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Ce spun cei doi despre marele eveniment din viața lor

Edy Kovacs și Ana Baniciu formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor și evită să ofere prea multe detalii despre viața privată. Edy Kovacs și Ana Baniciu se vor căsători anul acesta, însă nu își doresc să aibă o nuntă clasică. Ana Baniciu a oferit câteva detalii despre cum va fi marele eveniment din viața sa.

„Părinții nu au intervenit, astea sunt deciziile noastre, căci va fi seara noastră de neuitat și vrem să facem așa cum ne place nouă. Va fi pe distracție, nu va fi nimic fastuos, va fi mâncare și băutură bună, oameni faini și muzică frumoasă, evident. Nu mai facem pe plajă, am renunțat la ideea asta, este o idee proastă. Vom face undeva, nici nu știu, probabil că în București.”, a declarat artista.

Edy Kovacs și Ana Baniciu radiază de fericire împreună, iar anul acesta se vor căsători. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Ana Baniciu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima și se declară o femeie împlinită. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri când se afișează la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu