Magazin

Eficienta terapiei cu laser – tot ce trebuie sa stii despre acest tratament

Publicat: 03 iun. 2020

Parul frumos si sanatos este o preocupare comuna barbatilor si femeilor de pretutindeni, fiind deopotriva simbolul sanatatii si al frumusetii. Iar cei care se confrunta cu subtierea si caderea parului pot fi afectati emotional, motiv pentru care cauta constant o solutie pentru remedierea problemei. 

Terapia cu laser de joasa intensitate pentru femei si barbati reprezinta la momentul actual standardul de aur in tratamentul pentru subtierea si caderea parului. 

Solutiile inovatoare nu inceteaza sa ne uimeasca – terapia cu laser anti caderea parului este o solutie nechirurgicala, 100% sigura, fara dureri si fara efecte secundare.

 

Efecte tratamentului cu laser – cum actioneaza sedintele de terapie?

De la specialistii in terapia cu laser aflam faptul ca parul sanatos si frumos incepe cu un scalp sanatos. Terapia cu laser – lumina de intensitate mica (LLLT) actioneaza mai intai asupra scalpului, imbunatatind activitatea celulara. 

Iata cum functioneaza tratamentul cu laser:

 • Sporeste permeabilitatea pielii scalpului, sprijinind procesul de curatare si regenerare;
 • Circulatia sanguina de la nivelul scalpului este imbunatatita (cu pana la 54% dupa un singur tratament), facilitand aportul de nutrienti catre foliculii de par;
 • Energizeaza foliculii de par: lumina actioneaza in profunzimea foliculilor slabiti, ajutandu-i sa intre in procesul de regenerare, producand astfel mai multe fire de par;
 • Repara structura firelor de par, crescandu-le vitalitatea, prin absorbtia de oxigen si eliminarea toxinelor;
 • Stimuleaza sinteza de adenozin trifosfat (ATP) si proteine, crescand functia osmotica a celulei. 

Care sunt situatiile in care se recomanda efectuarea tratamentului cu laser?

Laserul este o optiune viabila pentru urmatoarele situatii:

 • Calvitie ereditara
 • Alopecia areata
 • Alopecia cauzata de stres
 • Subtierea parului
 • Par casant si deteriorat
 • Scalp sensibil sau cu matreata
 • Dermatita seboreica
 • Pacientii care au efectuat un transplant de par

Tratamentul de par cu laser este o solutie 100% sigura, dovedita in mai mult de 3500 de lucrari stiintifice si medicale, in cei peste 30 de ani de cercetare. Eficacitatea terapiei cu laser este dovedita si de studiul de la Harvard, care confirma rezultatele optime ale acestui tratament: au fost remarcate efectele pozitive contra caderii firelor de par si cresterea in densitate a parului. 

Desi rezultatele terapiei cu laser difera de la o persoana la alta, in functie de factorii caderii parului si organismul fiecaruia, statisticile indica urmatoarele:

 • 100% dintre subiecti au inregistrat o imbunatatire a cresterii parului 
 • 97% cresterea parului a fost de minim 20%
 • 77% crestere de peste 51%

Tehnologia este aprobata FDA, este complet neinvaziva si nu veti avea nevoie de recuperare dupa sedintele de terapie cu laser. Rezultatele sunt mai rapide atunci cand se actioneaza in stadiile initiale ale caderii parului. 

Conceptul de tratament contra caderii parului bazat pe terapia cu laser este dezvoltat de Hair Loss Control Clinic® din SUA (HLCC), pionier si lider mondial in regenerarea parului, de peste 30 de ani.

Cum sunt planificate tratamentele cu laser?

In cadrul My Beauty Clinic Iasi, prima clinica din Romania afiliata HLCC®, clientii au parte de consult specializat, pentru identificarea cauzelor caderii parului. Ulterior este realizat planul de tratament personalizat, fiind important sa retineti:

 • Terapia cu laser este efectuata in sedinte de 20-30 de minute;
 • Pentru cei care doresc o regenerare a parului, sunt recomandate programele de cate 3 luni;
 • Persoanelor care se confrunta cu episoade de cadere masiva a parului le sunt recomandate pachetele de cate 10 sedinte.

 

Efectele tratamentului sunt cu atat mai ridicate – eficienta si rapiditate – cu cat dispozitivele dispun de mai multe diode. Laserele utilizate de specialistii My Beauty Clinic sunt echipamente profesionale, de ultima generatie, fiind dotate cu 120 de diode laser. Astfel, aceste lasere sunt net superioare celor raspandite de piata, care sunt prevazute cu mai putin de 20 de diode. 

Mai multi stilisti de top din Iasi au testat tratamentul si sunt impresionati de efectele terapiei cu laser, recomandandu-le si clientilor lor sa-l urmeze. My Beauty Clinic trateaza cu succes clienti (barbati si femei) de toate varstele, de la studenti si pana la antreprenori, la medici si persoane care activeaza in domeniul de ingrijire personala si a parului, precum si programatori si profesionisti (manageri, ingineri, arhitecti), din Iasi si orasele invecinate – Piatra Neamt, Bacau, Suceava, Falticeni, Vaslui. 

Puteti afla mai multe de la specialistii My Beauty Clinic, telefonic sau online, precum si parcurgand informatiile prezentate pe site.

Informatii si programari:

Telefon – 0723 125 124

Mail – contact@mybeautyclinic.ro

Website – www.mybeautyclinic.ro 

Keywords: caderea parului, subtierea parului, tratament de par cu laser, regenerare par, tratament de regenerarea parului cu laser, terapie cu laser pentru par, laser anticaderea parului, alopecia, tratament contra caderii parului, 

Adauga un comentariu