Local

El este criminalul de la “petrecerea de majorat”! Era poreclit “Casapu”. A recunoscut fapta și a fost reținut pentru 30 de zile – EXCLUSIV, VIDEO, UPDATE

Publicat: 17 sept. 2023
_____ Vizualizări 21 Comentarii
El este criminalul de la petrecerea de majorat Era poreclit Casapu. A recunoscut fapta și a fost reținut pentru 30 de zile - EXCLUSIV VIDEO UPDATE
Autorul crimei din Lunca Cetățuii

Principalul suspect în cazul tragediei de azi noapte, de la petrecerea de majorat, unde 3 persoane au fost înjunghiate, dintre care una mortal, a ieșit de la audieri. Agresorul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

UPDATE: Principalul suspect în cazul crimei de azi noapte din Ciurea a recunoscut fapta, inclusiv că a avut un cuțit la el. Acesta a fost reținut pentru o durată de 30 de zile pentru acuzația de omor și tentativă de omor.

„La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedenta a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetățuii, com. Ciurea, jud. Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat.

Din primele declarații ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei.

Inculpatul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, prevazuta de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmând sa fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile”, declară prim procurorul Radu Cătălin Țocu, purtător de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Un tânăr a fost omorât azi noapte la Iași

Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal la o petrecere de majorat care a avut loc în judeţul Iaşi. Alţi doi tineri au ajuns în stare gravă la spital.

Butnariu Sebastian Iulian, în vârstă de 20 ani, se afla la o petrecere de majorat. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitat. Cadavrul său a rămas la locul faptei pentru ca poliţiştii şi procurorii să facă cercetările necesare.

Deocamdată, motivul conflictului nu este cunoscut.

„Butnariu Sebastian Iulian, 20 ani-SCR ireversibil la RCP. Plăgi înjunghiate prin agresiune la nivelul toracelui anterior stâng, lombar paravertebral stâng. Resuscitat de echipajul EPA +C2 de la ambulanță si rămas decedat la locul solicitării”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Comentarii
  • O persoană care merge la o petrecere înarmată cu cuțit, ar trebuie arestată din start pentru tentativa de omor. Un om normal la cap, nu merge la petrecere cu cuțit in buzunar.

  • La ciurea toti sunt prostalai,betivani si put a nespalați.
    Ele sunt nespalate si betive si le place sa fie calarite de alti prostalai,alcoolici si nespalati.
    La ciurea toti dar absolut toti sunt mizerabili,alcoolici si prostalai.

  • In general cei din ciurea sunt betivi,prostalai,mizerabili acum si criminali.
    Ei sunt jmecheri si băetani iar iele ieste curve si fetișoare.

  • Niste copii mincinoși copilu care ei il numesc criminal ie un copil foarte bun muncitor cu loc de munca cu bacu luat a fost cu familia lui la majoratul taranilor de la ciurea care sunt numai acolisti majoritatea si numai cutițitari iera de unul singur si marlani astea care cred ca gata astea de la oras sunt inganfati au adresat injuraturi si au sarit la bataie inainte sa plece cu familia lui de acolo nu era cu baieti cum zice unu dintre ei că erau multi si ca sa trezit asa dintr-o data cu un pumn in ochii iara saracu cu soara ,vara,mama,iubita,varu care are 13 ani si tatal si tarani astea cutitari de la ciurea ca asa trebuie denumiti nu lea placut lor de ei ca sunt de la oras si au sarit la bataie unul a scos cutitu si a sarit la el si au inceput sa dea in fete si copilul care il numiti criminal a facut Judo si la frins la sol ai i la luat din mana si reatu au tabart pe el dece nu spun ca ie ninorocit tot pe corp ca lau batut de ie invinetit tot ,copilul de frica panica ca nu mai el stie ce a fost in sufletul lui a dat cu arma pe care o avea ala unde atatia ca ei nu mai stiau in care dadeau la cati de tapeni erau se bateau intre ei ca care sa ii dea piciore pumni slbativi de la ciurea auzi la ala asa dintr-o data mam trezit cu un pumn mincinosi si nesabuiti l-ațimai bagat si pe copilul ala in mormant nevinovat sarmanu lati inpins dute ma tu si dai cu cutitu daca ai tupeu nesimtitilor erati 20 pe unu normal ca de frica si buna stinta ca ori il omarti ori il mutilati o dat cu cutitul care tot de la voi a fost tarani

  • Ati bagat unu la puscarie si unu in mormant cu tupeul vostru de tarani cocliti care sunteti nu degeaba va zice lumea tarani auzi cand lam auzit pe ala asa dintr-o data am primit un pumn in ochi de la cine de la fete sau de la copilul asta care il numiti criminal care era inconjurat de voi niciunul nu mai stiti ce sa intmplat cand voi ati pornit scandalul tarani cocliti care sunteti si lati aruncat pe ala in cutit si lati trimis in mormant micinosilor care sunteti .

  • Drogurile sunt de vină, intunecă mintea tinerilor! Dacă se interzic drogurile in randul ieșenilor, infraționalitatea in Iași ar scădea cu 280%. Stimati părinți nu mai foloșiți banii de pe cardul de sănătate pentru a cumpăra droguri. Acel card e pentru a cumpăra alimente! Punct.

  • Tu care vrea sa mearga sa vada apa la copac care merge in jos atunci cand ploua iarna care e fenomen super mega tare . Eu de cand am pleca de acasa si eram tanar fecior vreau sa zic ca este ferit ca iasul e ste condus de om fain si desteapt tare care eu am vazut un harbuz coopt pe taraba este. Femeia de la biserica a plecat mai devreme cand mam intor inapoi nu era nimeni plecat sa zica ceva dar cand vine primavara eu plecat munca pe comunitate.

  • România educată ! România lucrului bine făcut! Peste tot e plin de cuțitari, de combinatori, de prostituate, de videochatiste, de dealeri și consumatori de droguri, de jeguri de ciori cu 4 clase, de case și mașini de sute de mii de euro, hoți, corupți etc, etc. Între timp, mau marii neamului prioritizează războaie care nu ne aparțin, ajutoare externe la moldoveni de sute de milioane de euro, ajutarea grohilor ucrainieni care se dau pe aici cu gipane de zeci de mii de euro, LGBT-ul, etc. Cum spunea unul, ,,O Românie Eșuată!”

  • ??????@R E A L I T A T E A
    septembrie 18, 2023 la 4:32 am??????

    Esti troll de la moscowa. Se vede după cum scrii, ești o izmană ruptă-n fund murdară de că**çățel. Dispari la Kremlin, acolo e locul tău.

Adauga un comentariu