Local

El este tânărul omorât azi noapte la Iași! Era la o petrecere de majorat – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 17 sept. 2023
_____ Vizualizări 14 Comentarii
El este tânărul omorât azi noapte la Iași Era la o petrecere de majorat - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Tânăr ucis la o petrecere

El este tânărul ce a fost înjunghiat azi noapte şi a murit la scurt timp după. Butnariu Sebastian Iulian, în vârstă de 20 ani, se afla la o petrecere de majorat. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitat. Cadavrul său a rămas la locul faptei pentru ca poliţiştii şi procurorii să facă cercetările necesare.

Deocamdată, motivul conflictului nu este cunoscut.

UPDATE 2: Agresorul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, cu propunere de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile.

„La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedenta a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetățuii, com. Ciurea, jud. Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat.

Din primele declarații ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei.

Inculpatul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, prevazuta de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmând sa fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile”, declară prim procurorul Radu Cătălin Țocu, purtător de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Citește și: El este criminalul de la “petrecerea de majorat”! Era poreclit “Casapu”

UPDATE 1: Conform ultimelor date furnizat reporterilor BZI, la petrecerea de majorat au mai fost rănite alte două persoane, ambii în vârstă de 19 ani. Se pare că Sebastian ar fi intervenit pentru a aplana conflictul izbucnit între doi băieți, dar a sfârșit sub lama agresorului.

Astfel, un tânăr a fost internat la Secția de Chirurgie, iar celălalt a primit îngrijiri medicale la spital și apoi a fost externat.

„În UPU peste noapte a fost T.C, 19 ani din Zanea, plagi injunghiate (agresiune) hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul si flanc drept, flanc stang, stabil hemodinamic, s-a internat pe Chirurgie I.

În UPU am avut cea de-a treia victima: B.M., 19 ani-prezentand 2 plăgi înjunghiate superficial (prin cuțit): o plagă la nivelul regiunii hipogastrului și o plagă la nivelul 1/3 distală braț drept. După consultul chirurgical, pacientul a mers la domiciliu”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași

Știre inițială: Din informaţiile deţinute de reporterii BZI, criminalul ar fi fost identificat şi condus la audieri.

„Butnariu Sebastian Iulian, 20 ani-SCR ireversibil la RCP. Plăgi înjunghiate prin agresiune la nivelul toracelui anterior stâng, lombar paravertebral stâng. Resuscitat de echipajul EPA +C2 de la ambulanță si rămas decedat la locul solicitării”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

 

Comentarii
  • Domle, întreb și eu ca să știu: de ce ținea alea 2 dejete așa ? Așa se ține dejetele la majorat ?
    Care majorat, că majoratul îi la 18 ani și el cică avea 20.

  • Scrie clar “se afla la un majorat“. Și ce treaba au cele doua “dejete“? Poate ca asa se “ține dejetele “ ,dar e clar ca poza nu a fost facuta la majoratul respectiv.

  • Ti-e frica nu doar sa patesti ceva, ci sa ajungi apoi si judecat pentru cum tii degetele intr-o poza oarecare.
    Omul nu mai exista, de ce trebuie sa ne punem intrebari cretine?

  • Asa tin bombardierii dejtilii!!! Ori arata pumnul, ori tin 2 degete ca si victorie. Niste ratati rapanosi. Criminalul oricum va lua cu suspendare 2-3 ani….

  • Tinerii din Romania mai ales cei din familii in care parintii i-au abandonat..chipurile s-au dus sa munceasca in strainatate si pe ei i-au lasat in grija la rude, dar si tinerii analfabeti functional mai ales țaranii, se gandesc si fac numai la sex, bataie , sa fie smecheri si sa faca “ combinatii “ . Atat e in capul lor de prajiti, in rest…rumeguș. Mars la coada vacii cu voi, ca mai sunteti si nașparlii de urâti si voi si tarancile voastre mutate la oras..

Adauga un comentariu