Cancan ultimă oră

El este, de fapt, primul iubit al Simonei Halep! Cu ce se ocupă astăzi bărbatul

Publicat: 10 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
El este de fapt primul iubit al Simonei Halep Cu ce se ocupă astăzi bărbatul
Pe când avea numai 18 ani, Simona Halep a avut o relație cu Andrei Mlendea, care la acea vreme nu îi era doar iubit, ci și antrenor

Acum, Simona Halep este fericită în căsnicia pe care o are alături de Toni Iuruc, căruia i-a spus marele da pe 15 septembrie la Constanța. Dar puțini știu cine a fost primul bărbat care i-a făcut sportivei noastre să bată inima mai tare.

Potrivit celor de la SpyNews, pe când avea numai 18 ani, Simona Halep a avut o relație cu Andrei Mlendea, care la acea vreme nu îi era doar iubit, ci și antrenor.

Simona a încheiat colaborarea cu acesta în 2013

Simona a anunțat în 2013 că a încheiat colaborarea cu acesta, chiar înainte de turneul de la Indian Wells, în favoarea lui Adrian Marcu. Cel care a dat de gol relația celor doi a fost primul antrenor al tenismenei, Ioan Stan.

„Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, a spus Ioan Stan.

În prezent în vârstă de 37 de ani, Andrei Mlendea este căsătorit și are doi copii, profesând tot ca antrenor de tenis, și încă unul extrem de respectat.

Ce vârstă are și cine este soțul Simonei Halep, Toni Iuruc 

Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, este un milionar ce deține șase firme, una din ele fiind de publicitate. Vedeta face poarte dintr-o familie bogată de machedoni, însă este unul din cei mai discreți afaceriști din România. Constănțeanul și-a extins afacerile de-a lungul timpului, în prezent făcând parte din cercurile exclusiviste ale oamenilor de afaceri de la malul mării. Iuruc a fost îndrumat de către mama sa în lumea afacerilor, iar în prezent încasează lunar aproximativ 100.000 euro din spațiile date spre închiriere.

Omul de afaceri deține mai multe autoturisme, estimate la câteva sute de mii de euro, având o pasiune pentru mașinile de lux. Înainte de relația cu Halep, acesta era necunoscut publicului larg. Numele real al omului de afaceri este Gabriel Apostol Iuruc, Toni fiind doar o poreclă din adolescență. Deși este văzut de publicul larg ca un milionar, acesta a locuit într-un apartament de trei camere din București.

Adauga un comentariu