Local

El este noul director al Oficiului Județean Poștal Iași. Costică Florea lucrează de 27 de ani în companie și este membru PSD – FOTO

Publicat: 20 feb. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
El este noul director al Oficiului Județean Poștal Iași. Costică Florea lucrează de 27 de ani în companie și este membru PSD - FOTO
Noul director promite că vor fi schimbări în cadrul companiei

Nou director al Oficiului Județean Poștal Iași, după ce nimeni nu a ocupat funcția pentru mai bine de jumătate de an. Dragoș Serseniuc, fostul director, a decedat anul trecut, în luna iunie

La începutul acestei luni, Costică Florea, un vechi angajat al Poștei din Iași, a fost numit în funcția de director. Acesta a preluat postul pentru o perioadă de 6 luni, fiind director interimar. Deși are o perioadă de timp limitată, se gândește să realizeze câteva modificări. Costică Florea este și membru al PSD Iași.

Oficiul Poștal din Iași are un nou director

În județul Iași, Poșta Română are un număr de aproximativ 600 de angajați. Costică Florea lucrează încă din anul 1997, ocupând funcția de șef serviciu regional. Pentru postul de director trebuie să se organizeze un concurs după finalizarea interimatului.

„Am primit această propunere de la București, am rămas chiar surprins și nu aveam cum să o refuz. Sunt director doar pentru o perioadă de 6 luni, după nu știu cum se va proceda. Consider că am acumulat suficientă experiență în toți acești ani, cât am lucrat la această companie. În momentul de față, suntem, în total, 9 oameni care lucrăm la oficiul județean. Abia am preluat în gestiune toată activitatea, în continuare voi analiza detaliat zonele unde trebuie să intervenim, dacă este cazul”, a precizat Costică Florea, noul director al Oficiului Județean Poștal Iași.

Directorul vrea să facă schimbări

Imaginea Poștei Române pentru populație a avut de suferit în detrimentul firmelor de curierat. Oamenii încă nu au încredere în serviciile oferite, iar compania pierde clienți importanți. De asemenea, în decursul anilor, numărul angajaților a scăzut. Poșta Română trece, la nivel național, printr-un amplu proces de modernizare. În județ există ghișee și oficii poștale care nu mai au personal suficient, iar principala problemă sunt salariile mici. Un factor poștal câștigă salariul minim pe economie, 2.079 de lei.

„Personal, mă interesează calitatea resurselor umane care deservesc populația, eficiența economică și calitatea serviciilor. Timpul de distribuire să fie cât mai scurs, să recâștigăm piața de mesagerie în fața firmelor private de curierat. În primul rând, am avea nevoie de ajutorul primăriei, pentru a asigura un acces mai ușor la oficiile poștale. Să existe locuri de parcare destinate mașinilor de la poștă, să fie mai ușor pentru angajați, cu coletele și corespondența. Acum depinde pentru că timpul meu în această funcție este limitat, dar o să fac tot ce trebuie”, a încheiat Costică Florea.

La Oficiul Județean Poștal Iași a fost numit un nou director după ce funcția a rămas vacantă mai bine de jumătate de an. Acesta este interimar, pe o perioadă de 6 luni, după care trebuie organizat un concurs pentru cine dorește postul.

Comentarii
Adauga un comentariu