Actualitate

El este presupusul criminal al fetei de 14 ani care a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova – VIDEO

Publicat: 27 iun. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
El este presupusul criminal al fetei de 14 ani care a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova - VIDEO
El este presupusul criminal al copilei de 14 ani, înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

El este presupusul criminal al fetei de 14 ani care a fost înjunghiată mortal astăzi în Grădina Botanică de la Craiova. Prietenul fetei se zbate între viață și moarte.

Adolescentul are 17 ani și i-a înjunghiat astăzi pe cei doi în timp ce alergau prin Grădina Botanică din Craiova. Potrivit unor surse, agrersorul ar fi fiu de polițist și elev la Liceul Militar din Craiova, anunță antena3.ro.

Fără remușcări, după atac, agresorul a plecat liniștit, a trecut inclusiv e lângă un echipaj al Poliției Locale, fără niciun fel de emoții.

Abia după ce un trecător a sunat la 112 și a anunțat că pe alee se află doi tineri plini de sânge, agenții de poliție care asigurau paza în Grădina Botanică au plecat pe urmele băiatului, potrivit Oltenia TV.

Cine este fata care a murit la doar 14 ani

Meliss a murit marți după-amiază, la doar 14 ani, înjunghiată de un adolescent de 17 ani. Nimeni nu știe motivul care a dus la această tragedie.

Din primele informații se pare că Meliss, alături de un prieten în vârstă de 19 ani, alergau în Grădina Botanică din Craiova.

Tânărul înjunghiat se află în stare gravă

Tânărul înjunghiat, marţi după-amiază, în Grădina Botanică din Craiova se află în stare gravă şi va fi operat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au anunţat că tânărul înjunghiat în Grădina Botanică a fost adus în şoc hemoragic la unitatea medicală.

„În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în şoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi şi antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgenţă complexe, la locul solicitării, în ambulanta SMURD, cât şi în UPU, fiind transferat în sala de operaţie chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgenţă”, a transmis Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Comentarii
Adauga un comentariu