Local

El este puștiul care a provocat accidentul mortal de azi-noapte! Și-a omorât doi prieteni după ce a rupt un stâlp și s-a oprit într-un cap de pod 

Publicat: 30 apr. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
El este puștiul care a provocat accidentul mortal de azi-noapte Și-a omorât doi prieteni după ce a rupt un stâlp și s-a oprit într-un cap de pod 
El este puștiul care a provocat accidentul mortal de azi-noapte!

Un accident rutier mortal a avut loc noaptea trecută la Șcheia. În urma impactului, două persoane au decedat, o alta este grav rănită.

Șoferul care a provocat accidentul se numește șoferul are doar 17 ani. Andrei L. este minor, nu are permis de conducere, dar s-a urcat la volanul unui autoturism și a provocat o tragedie.

„I-am găsit telefonul sub preșul șoferului. Și ei erau în spate, ori dormeau asta nu putem ști. Eu am tractat-o, motorul functiona, doar trebuia completat cu apă. Pentru ca vremea e capricioasă și sa stea și ei la dos. E primul an când face acolo stână. În niciun caz nu era pentru a fi folosită. Am tractat-o pentru dormit. Nu a mai fost pornită și folosită de cel puțin un an. Cei de la politie spuneau că ar fi fost furată pentru ca le-am dat-o probabil pentru dormit. Eu știu ce a fost în capul lor? E pentru dormit. Bidonul de motorină este acolo pentru a completa cât au nevoie, deci încă mai au. Rezervorul nu am de ce sa îl umplu dacă ea (masina) stă acolo doar pentru căldură. Știam ca nu au carnet, normal”, a declarat proprietarul mașinii.

În autoturism, se mai aflau doi tineri care și-au pierdut viața. Băiatul de 21 care a murit se numea Andrei Iulian, iar minorul de de 15 ani se numea Eduard M.

„La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier mortal, pe DJ 208M, pe raza localității Șcheia.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că un autoturism ar fi intrat într-un stâlp electric, apoi într-un gard, o persoană fiind rănită, iar alte două au decedat.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi condus autoturismul, nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Totodată, din verificări a rezultat faptul că autoturismul care se afla parcat pe un teren de pe raza comunei Alexandru Ioan Cuza, având cheile în contact, ar fi fost sustras fără acordul proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,ucidere din culpă”, ,,furt în scop de folosință” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Cercetările continuă”, potrivit IPJ Iași.

Tânărul de 21 care a murit se numea Andrei Iulian
Comentarii
Adauga un comentariu