Titlurile zilei

El este șoferul care și-a făcut bolidul zob în gravul accident din Târgu Frumos! Bărbatul este un cunoscut instructor de fitness din Iași – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 01 dec. 2023
_____ Vizualizări 37 Comentarii
El este șoferul care și-a făcut bolidul zob în gravul accident din Târgu Frumos Bărbatul este un cunoscut instructor de fitness din Iași - EXCLUSIVFOTO
Lucian Liciu este șoferul care și-a făcut bolidul zob în accidentul de la Târgu-Frumos

Lucian Liciu este șoferul care și-a făcut bolidul zob în accidentul de la Târgu Frumos, din sensul giratoriu. Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, prezentând traumatism toracic și arsuri la nivelul feței

Noul sens giratoriu care se construiește în Târgu Frumos nici nu a fost finalizat și a făcut deja primele victime. Joi, 30 noiembrie 2023, puțin înainte de ora 5.00, un autoturism, marca Mercedes, s-a izbit violent într-un camion care transporta pâine. În accidentul rutier au fost implicate 5 persoane, una dintre victime fiind încarcerată.

Lucian Liciu este șoferul Mercedesului implicat în accidentul de la Târgu Frumos

Un accident auto violent a avut loc în dimineața zilei de 30 noiembrie 2023, în Târgu Frumos. Un autoturism, marca Mercedes, la volanul căruia se afla Lucian Liciu, s-a izbit violent într-un camion care circula în noul sens giratoriu care se construiește acum în orașul Târgu Frumos. Șoferul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„În dimineața zilei de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 04:40, Poliția Orașului Târgu Frumos a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe DE 583, în orașul Târgu Frumos. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autoutilitară a avut loc o coliziune. În urma impactului, cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Unul dintre conducătorii auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, iar celuilalt șofer i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Bărbatul a suferit arsuri la nivelul feței

o imagine cu Lucian Liciu langa o cabana
Lucian Liciu se afla în mașină cu încă 3 persoane, un adult și doi copii

La locul accidentului au intervenit o autospecială de intervenţie şi stingere cu modul de descarcerare şi acordarea primului ajutor, o autospecială de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Frumos, precum şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Iaşi. Una dintre cele 5 persoane implicate în accidentul rutier a fost încarcerată. Este vorba de Lucian Liciu, un bărbat în vârstă de 41 ani, care se numără printre cei mai cunoscuți instructori de fitness din Iași. Bărbatul se afla în mașină cu încă 3 persoane, un adult și doi copii.

„A fost un accident rutier la sensul giratoriu de la Tg. Frumos. Au fost implicate 2 maşini (un auto Mercedes și o autoutilitară). În mașina mică erau 4 persoane (2 adulți și 2 copii). Șofer Mercedes, M.L., 41 ani cu traumatism toracic dirijat cu SAJ tip B2 la UPU Sf. Spiridon. O femeie pasager dreapta față M.C., 49 ani cu traumatism toraco lombar dirijat cu SAJ B2 la UPU «Sf. Spiridon». B.G., 12 ani pasagera spate dreapta fără centură, politraumatism, traumatism cranio cerebral sever, intubată și ventilată mecanic de către medicul SAJ tip C și dusă la UPU «Sf. Maria». B.A., 13 ani, pasagera spate stânga fără centură, traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism cranio facial, plagă contuză buză inferioară, epistaxis anterior drept, a fost preluată de EPA Tg. Frumos și dusă la Neurochirurgie. L.V., 59 ani șofer autoutilitară, cu centură, preluat de SAJ B2 și dirijat la UPU «Sf. Spiridon».

Inițial au fost trimise la caz SAJ tip C de la Tg frumos, 2 SAJ tip B2 tot de la Tg. Frumos și EPA SMURD Tg. Frumos, SAJ B2 de la Pașcani.

Șoferul este acum în UPU «Sf. Spiridon» și face computer tomograf pentru traumă. Are și arsuri la nivelul feței”, a transmis, ieri, prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu șoferul Mercedesului implicat în accident la Târgu Frumos, dar acesta nu a răspuns la telefon.

Comentarii
  • Pt Sfantu Tepterie.Sensul giratoriu are maxim 2 saptamani de cand lucra la finisarea lui si multi cei care tranziteaza nu stiu de amplasarea lui in acea zona.Si nu cred ca este un indicator amplasat anticipat care sa anunte prezenta lui.Eu in urma cu 2 saptamani era sa-l imbratisez,se lucra la finisarea lui.Un marcaj mai agresiv care sa anunte prezenta acestuia ar fi binevenita.

  • jack pentru Arnold.Tu cred ca esti sticks sau opusul,un mare pig care gafai si daca urci 3 trepte.Lucian este un tip de nota 10,dar tu nu ai de unde sti.Daca ai fi fost prezent la toate evenimentele in deschidere de la alergat(la Tomesti) cand se face incalzirea tuturor participantilor pentru a fi in forma nu ai mai fi maca-maca,ca sa te afli in treaba.Sa fii sanatos Lucian!!!

  • Data viitoare alege un TIR pe contrasens Lucianeee !, tineo tot asa baiatuleee !, bravooo baiatuleee !, capul suus si la mai mareee

  • Nu mai comentati aiurea daca nu cunoasteti imprejurarile cum s-a produs accidentul. Si nu mai comentati aiurea despre Lucian daca nu il cunoasteti

  • S-au saturati toti de vitezomani, intelegi? Cu siguranta avea viteza mare din moment ce s-a produs un astfel de accident.

    Doar pentru ca il cunosti personal, nu inseamna ca e om bun.
    Daca murea cineva din cauza lui?

  • Eu ies la alergat in mod regulat, prin urmare, am voie sa comentez, nu? 🥲🙃

    Iubitul tau instructor de fitness avea viteza mare! Cred ca iti poti si tu da seama de asta. De ce trebuie sa stai acum si sa ii iei apararea cand el e cel care a gresit? Hai sa fim corecti.

  • Jack pt Ionut Petru.Data viitoare poate ai noroc sa fii tu in fata mea pe sensul meu de circulatie nu un tir.Cred ca doresti sa obtii acele senzatii nebanuite cu orice pret si nu stii cum.Daca tot doresti acele senzatii,prima data sa le obtii tu si pe urma le transferi la altii.BRAVOOOO BAIATULE IONUT PETRU!!!!

  • doamna din dreapta a zis ca a adormit. copii sunt la sf maria la pediatrie , unul este intubat . drama nu alta. dumnezeu sa-i ajute/

  • sa ma pish pe acest necunoscut instructor de fitness (sic!), pe masa care l-a facut si pe ‘bolidul’ lui. Pacat ca mai traieste, bouleanul, si bine ca n-a omorat pe cineva, fatza de prost

  • Cei care ati comentat aici, sunteti majoritatea niste lepre frustrate, fara suflet, fara frica de Dumnezeu; iar acesti reporteri retardati, care incercau sa-l contacteze pe soferul Mercedesului si care nu a raspuns (fiind in coma indusa), sunt de noaptea mintii. Dar na, atat s-a putut! Trist este, ca suntem buni la judecat pe altii, dar nu s-a intrebat nimeni daca acelui sofer poate i se facuse rau la volan avand in vedere ca in urma acestui accident i s-au descoperit niste chestii grave de care nu stia nici el. Sa va fereasca Dumnezeu pe toti, sa nu ajungeti nici unul intr-o astfel de situatie!

  • Mai tampitilor,omul a facut avc in timp ce era la volan. Gloata de prosti ce sunteti,asa comentati mereu cand cititi ceva,fara sa cunoasteti faptele

  • Mai tampitilor,omul a facut avc in timp ce era la volan. Gloata de prosti ce sunteti,asa comentati mereu cand cititi ceva,fara sa cunoasteti faptele

Adauga un comentariu