Local

El este tânărul care a murit aseară în cumplitul accident de la Iași. Avea doar 22 de ani – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO

Publicat: 30 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
El este tânărul care a murit aseară în cumplitul accident de la Iași. Avea doar 22 de ani - EXCLUSIV FOTOVIDEO
El este tânărul care a murit în cumplitul accident de la Iași

Astăzi a avut loc un accident cumplit în localitatea Bohotin, județul Iași, iar în urma evenimentului tragic, un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața. În accident au fost implicate un autobuz în care se aflau mai multe persoane și un autoturism, la volanul căruia era tânărul care a decedat.

Un accident rutier grav a avut un deznodământ tragic, mai multe victime și un tânăr care și-a pierdut viața. Șoferul care se afla la volanul autobuzului a ajuns la spital, însă pentru tânărul de 22 de ani din autoturismul implicat nu s-a mai putut face nimic.

Reamintim că în urma impactului, atât autobuzul, cât și autoturismul au fost proiectate în afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de intervenție și echipaje medicale. Pasagerii din autobuz sunt conștienți și restul pasagerilor au refuzat asistența medicală.

„În această seară s-a produs un accident rutier în localitatea Bohotin, între un autobuz și un autoturism pe DN28. Dispeceratul integrat ISU – SMURD – SAJ Iași, a fost înștiințat la ora 18.30 despre producerea acestui accident rutier. De urgență au fost direcționate 2 autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de prim ajutor calificat, echipajul TIM și echipaje de la SAJ Iași, cât și echipaje ale Poliției Rutiere. La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier, în autoturism era o persoană în vârstă de 22 de ani, încarcerată, iar 7 victime din autocar cu dublă cetățenie, română – moldovenească, ieșite din autobuz. Șoferul autobuzului a fost asistat de către un echipaj medical SAJ și transportat la spital. Din nefericire, victima încarcerată a fost declarată decedată. Celelalte persoane au refuzat asistența medicală. Facem un apel către conducătorii auto să conducă prevenitv. Să nu uităm că viața are prioritate”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Adauga un comentariu