Local

El este tânărul din Iași care a ajuns în stare gravă la spital după ce a aruncat o petardă fix lângă canistra cu benzină! S-a băgat în foc ca să-și salveze copiii: „E om liniștit, serios, dar era băut” – FOTO/EXCLUSIV

Publicat: 04 dec. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
El este tânărul din Iași care a ajuns în stare gravă la spital după ce a aruncat o petardă fix lângă canistra cu benzină S-a băgat în foc ca să-și salveze copiii E om liniștit serios dar era băut - FOTOEXCLUSIV
Mircea Z., un tânăr în vârstă de 35 de ani din Iași, a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din cauza unei petarde

Mircea Z., un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Iași, a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” după ce a aruncat o petardă fix lângă canistra cu benzină. Bărbatul are arsuri pe circa 75 la sută din suprafața corpului

Accidentul tragic a avut loc în seara zilei de 2 decembrie 2023, când, aflat sub influența băuturilor alcoolice, Mircea Z. a detonat o petardă în apropierea vilei sale din Galata, Iași. Tânărul nu și-a dat seama că obiectul explozibil va ajunge lângă o canistră cu benzină, care a luat instantaneu foc. Din nefericire, în apropierea canistrei se aflau copiii săi, pe care Mircea Z. a încercat să-i protejeze, astfel că s-a ales cu arsuri la nivelul feței și corpului.

Un tânăr din Iaşi ajuns în stare gravă la spital după ce a aruncat o petardă lângă o canistră cu benzină

Reporterii BZI s-au deplasat duminică, 3 decembrie 2023, la domiciliul lui Mircea Z. Astfel au aflat că bărbatul locuiește cu soția și cei trei copii într-o vilă construită recent. Aceștia ar fi mutați de circa un an în Galata. Deși soția bărbatului se afla la domiciliu, aceasta a refuzat să discute cu reporterii.

„Am văzut ambulanțe ieri, dar nu știam ce s-a întâmplat. Băiatul ăsta e mutat recent aici, are cam un an. Locuiește cu soția lui și are trei copii, doi sunt de grădiniță, cam așa, iar unul e mic, bebeluș”, a declarat o vecină a bărbatului.

Vecinii lui Mircea Z. susţin că acesta este un om liniștit, dar că s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice atunci când a avut loc accidentul.

„E om liniștit, serios, nu aţi văzut ce vilă are, dar era băut, toată lumea mai bea şi s-a întâmplat ceea ce știți. Pentru copiii lui s-a băgat în foc, ca să nu pățească ei ceva”, a declarat un vecin de-al bărbatului.

Tânărul are arsuri pe circa 75 la sută din suprafaţa corpului

imagine cu o locuinta
Accidentul tragic a avut loc în seara zilei de 2 decembrie 2023, când, aflat sub influența băuturilor alcoolice, Mircea Z. a detonat o petardă în apropierea vilei sale din Galata, Iași

Mircea Z. a fost transportat sâmbătă seară, 2 decembrie 2023, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași. Bărbatul a suferit arsuri pe circa 75 la sută din suprafața corpului, starea sa fiind gravă.

„Un tânăr de 35 de ani, din Galata, a luat foc. Se pare ca a fost accidental, ar fi aruncat o petardă lângă o canistră cu combustibil, aceea a luat foc şi el a încercat să stingă focul, ca să protejeze niște copii care erau în preajma canistrei. Tânărul are arsuri pe circa 75% la sută din suprafața corpului, de gradul al II-lea și al III-lea, pe ambele membre inferioare, abdomen, torace și la nivelul feței. Sunt afectate inclusiv căile aeriene. A fost sedat și intubat de echipa SMURD de Terapie Intensivă, este în Unitatea de Primire a Urgențelor și va fi preluat pe Secția de Chirurgie Plastică”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Tânărul din Iași care se află în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, din cauza unei petarde, a fost găsit de echipa SMURD în stradă, de unde a fost transportat la unitatea medicală.

Comentarii
Adauga un comentariu