Cultural

Elena Chiriac, apariții de senzație la vârsta de 20 de ani. Vedeta a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

Publicat: 13 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Chiriac apariții de senzație la vârsta de 20 de ani. Vedeta a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare
Elena Chiriac are un succes impresionant la vârsta de 20 de ani și se bucură din plin de celebritate.

Elena Chiriac și-a surprins recent fanii cu apariții de senzație la vârsta de 20 de ani. Aceasta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Tânăra a participat la faimoasa competiție Survivor, dar se bucură de succes și în actorie. Elena Chiriac se bucură din plin de celebritate și este extrem de activă în mediul online, unde are un număr impresionant de urmăritori. Recent, vedeta a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

Elena Chiriac, apariții de senzație la vârsta de 20 de ani

Elena Chiriac se bucură de un succes impresionant la doar 20 de ani. Tânăra a dat lovitura în actorie și colaborează cu artiști faimoși din România. Mai mult, aceasta are succes și în televiziune, iar participarea sa la faimoasa competiție Survivor România a adus-o în atenția publicului.

Elena Chiriac face sport de performanță și cochetează și cu modellingul. Vedeta își dorește o carieră impresionantă și muncește foarte mult pentru a-și îndeplini visul. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe. Recent, Elena Chiriac s-a afișat în ipostaze sexy pe Instagram, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

,,Elena, ești tare frumoasă… din toate punctele de vedere!”, “Foarte sexy!”, “Ador trupul tău!”, “Cea mai frumoasă femeie!”, “Doamne!!! Am avut niște emoții cât ai fost in emisiune! Am crezut că îmi bubuie inima când ai intrat acolo. Au fost superbe episoadele. Te urmăresc încă din ferma, ai avut o evoluție superbă. Ai adus un plus de valoare peste tot pe unde ai trecut!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Elenei.

O altă tânără care se bucură de un succes uluitor la vârsta de 22 de ani este Alexia Eram. Aceasta câștigă sume fabuloase din proiectele sale în mediul online.

Ce spune vedeta despre posibilii câștigători de la Survivor

Elena Chiriac a dezvăluit recent cine ar avea șanse mari să câștige competiția Survivor. Concursul este aproape de final, iar vedeta a mărturisit ce vedete se află pe lista preferințelor sale.

„Mi-ar plăcea să câștige cineva de la Faimoși. Oscilez între Ionuț și Carmen Grebenișan. Ei sunt și preferații mei chiar dacă nu sunt prea apropiați. Fiecare în parte e un om special și foarte mișto. Să fac așa un Top 5… Ultimii rămași, cred și îmi doresc, Carmen și Ionuț, Alin cu siguranță, n-am niciun dubiu pentru că este prea bun din punct de vedere sportiv, Dan Ursa și Ștefania. (…)

Cred că telespectatorii nu caută să știe asta, ei caută un show cu acțiune, cu drama și asta văd, dar înainte să judece un concurent, un om mai presus de toate, să ia în considerare că este mult mai mult decât se vede. Totodată cred că dacă un telespectator chiar vrea să înțeleagă are toate resursele să o facă, dar mulți telespectatori nu vor. Pe ei ii interesează să se uite la televizor și să se simtă bine. În mare parte, în cazul Survivor, în urma suferinței unor oameni e simplu te uiți de pe canapea și să-ți dai cu părerea.”, a declarat aceasta.

Elena Chiriac are un succes impresionant la vârsta de 20 de ani și se bucură din plin de celebritate. Tânăra arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu