Cancan ultimă oră

Elena Ionescu și iubitul, Giorgos Athanasiadis, s-au mutat deja împreună! Cântăreața, declarații despre o viitoare sarcină, dar și nuntă: ”E un băiat înțelept, un om matur”

Publicat: 25 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Ionescu și iubitul Giorgos Athanasiadis s-au mutat deja împreună Cântăreața declarații despre o viitoare sarcină dar și nuntă E un băiat înțelept un om matur
Elena Ionescu și iubitul ei Giorgos Athanasiadis

De 3 luni, viața Elenei Ionescu s-a schimbat, căci de atunci iubește din nou și e fericită. Giorgos Athanasiadis e bărbatul care a învățat-o din nou să iubească, iar cei doi și-au dus relația la alt nivel. Cântăreața ne-a oferit declarații în exclusivitate despre faptul că s-a mutat deja împreună cu partenerul, dar și ce spune despre o eventuală nuntă sau încă un copil.

Elena Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Giorgos Athanasiadis, cântăreț de origine greacă ce face parte din trupa Greek4U și cu care recent artista a lansat și o melodie. Interpreta și cântărețul formează un cuplu de puțin timp, mai precis de 2-3 luni, așa cum ne-a spus chiar ea, dar relația lor e foarte serioasă.

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis, iubitul ei, s-au mutat împreună. Relația lor a trecut la alt nivel

Lucrurile au evoluat rapid între ei, motiv pentru care au decis să se și mute împreună, iar Elena Ionescu deja i l-a prezentat pe Giorgos și fiului ei, Răzvan și acum locuiesc toți trei. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Elena Ionescu ne-a mărturisit că noul ei iubit ține foarte mult la băiatul acesteia, ceea ce o face foarte fericită, iar de asemenea copilul e atașat de partenerul mamei sale.

”Se înțeleg foarte bine, e un băiat înțelept, un om matur, iar cum eu am venit cu acest pachet, apreciez foarte mult că el este așa cum este, m-am bucurat că se înțelege atât de bine cu Răzvan, iar Răzvan ține foarte mult la el. Lucrurile au venit cumva natural, nu a fost nimic forțat, mă bucur că s-a întâmplat așa. Deja locuim împreună, e o relație destul de serioasă”, ne-a spus Elena Ionescu.

Deși a mai trecut printr-o căsnicie, dar care s-a terminat rapid, Elena Ionescu nu spune NU la nuntă, astfel că artistă susține că dacă e să fie, atunci cu siguranță va fi. Cântăreața însă precizează că preferă ca aceste lucruri să vină natural și să nu le forțeze în niciun fel. Ea ne-a spus că se vede mireasă din nou, dar nu reprezintă pentru ea în niciun caz o prioritate. Vedeta e fericită că relația sa cu Giorgos funcționează foarte bine.

”Nu pot să spun pentru că am mai spus-o și când am făcut-o și poate am greșit. Prefer ca lucrurile să vină natural, nici nu mă mai gândesc, cumva dacă e să fie, o să fie, dacă nu iar e bine. Nu va schimba relația între doi oameni această trecere. Cred că dacă ne înțeleg și suntem ok, mai puțin sau relevant contează lucrurile astea. Mi-aș dori ca orice femeie, clar, dar nu e o chestie la care mă gândesc sau prioritară. Important să ne înțelegem noi bine, să fie ceva frumos, de continuitate”, ne-a mai zis ea.

Mai mult de atât, Elena Ionescu nu exclude nici varianta de a deveni din nou mămică. Cântăreața mărturisește că deși are un copil, nu e egoistă și se gândește și la faptul că partenerul ei își dorește să devină tătic.

Adauga un comentariu