Actualitate

Elena Merişoreanu a avut premoniţii în momentele grele! Nu a mai zburat cu un avion care s-a prăbușit!

Publicat: 02 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Merişoreanu a avut premoniţii în momentele grele Nu a mai zburat cu un avion care s-a prăbușit
Elena Merişoreanu, care a avut premoniţii în momentele grele ale vieții

Elena Merișoreanu a avut premoniţii în momentele grele. Artista a povestit că în momentul în care i-au murit părinții a avut premoniții. Mai mult, cunoscuta cântăreață îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că o avertizează ori de câte ori urmează să se întâmple un necaz în viața ei.

Elena Merişoreanu a avut premoniţii în momentele grele

Elena Merişoreanu a povestit că, de-a lungul vieții, a avut mai multe premoniţii terifiante. Artista a povestit, într-o emisiune TV, cum era să moară în 1992, într-un accident aviatic. Aceasta a visat că avionul cu care urma să zboare a luat foc, drept pentru care a luat decizia să nu mai zboare cu acea cursă. Atunci, avionul s-a prăbușit.

„Trebuia să plec din Los Angeles la Miami, la o nuntă. Fie-mea a zis că-mi pune ceasul să mă trezesc, să am timp să mă aranjez, și ce crezi că am visat: avionul cu care trebuia să plec a luat foc în aer. Eu m-am speriat, am lăsat ceasul și m-am culcat. Când trebuia să ajung deja la aeroport, a venit fie-mea să mă certe că nu m-am trezit, că mă așteaptă oamenii la nuntă“, a povestit Elena Merișoreanu.

Cântăreața i-a povestit fiicei sale ce a visat și de ce a luat această decizie.

„I-am zis că eu n-am vrut să plec că uite ce am visat. Ce credeți că s-a anunțat, avionul a căzut în mlaștina de crocodili. 140 oameni erau în avion, eu și un chinez nu am ajuns. Fie-mea a văzut la televizor. Toată lumea de la nuntă mă aștepta la aeroport și ziceau: Doamne, ce ghinion să moară venind la noi. A sunat-o pe fie-mea să-i transmită condoleanțe”, aspus Elena Merişoreanu.

Și la cutremurul din 1977 a avut un vis premonitoriu chiar cu o noapte înainte de marele dezastru. Visele premonitorii sunt legate de o biserică catolică, în care mama ei o lăsa când era copil.

„Când a fost cutremurul din `77, eu am visat exact cum s-a întâmplat. Era mama la mine, o vopseam la păr. Fie-mea stătea pe o canapea, deasupra era o oglindă mare. Când a început mai tare, mama a luat fata în brațe și în clipa aia a picat oglinda. Bufetul de la bucătărie s-a dus pe ușa de la intrare, pe unde trebuia să ieșim. Stăteam la bloc, la etajul 4. Cu o noapte înainte, visasem biserica catolică în care mă mai lăsa mama când eram copil.

De câte ori visez biserica aia, mi se întâmplă un mare necaz. Atunci am visat că statuia Maicii Domnului era în chip de balerină, se blocase ușa și nu aveam pe unde să ies. Era o luminiță sus și am fugit pe acolo. Se făcea că fug la țară, și tata zicea: fugiți, cad bârnele, cade pământul peste noi. După visul meu s-a întâmplat cutremurul”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Îi este recunoscătoare lui Dumnezeu

Artista a precizat că în momentul în care i-au murit părinții a avut premoniții și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că o avertizează ori de câte ori urmează să se întâmple un necaz în viața ei.

Elena Merișoreanu a avut un vis premonitoriu și cu decesul Ionelei Prodan.

„Înainte să moară, am visat că eram cu ea într-o biserică. Era într-o rochie de toamnă și cu părul roșu. Într-un colț, pe culoar, îl văd pe Tănase și îi fac cu mâna. Mi-a zis că-și așteaptă soția. Când m-am trezit am crezut că mor”, a mai spus Elena Merişoreanu, care a avut premoniţii în momentele grele ale vieții.

Adauga un comentariu