Cancan ultimă oră

Elena Merișoreanu, pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a recurs interpreta de muzică populară

Publicat: 26 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Merișoreanu pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a recurs interpreta de muzică populară
Elena Merișoreanu, pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a recurs interpreta de muzică populară

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate artiste de folclor de la noi. Asta și datorită talentului, dar și transparenței pe care o are în față publicului ei.

De când e în lumina reflectoarelor, cântăreața de muzică populară are aceeași imagine, lăsând impresia că timpul nu se abate deloc asupra ei.

Elena Merișoreanu, pe mâna medicului estetician

Adevărul este, însă, că artista are mare grijă la felul în care arată și nu a ascuns niciodată faptul că este o fană înfocată a saloanelor de înfrumusețare.

Însă acum, la 76 de ani, a decis să meargă și mai departe și astfel s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru o intervenție la nivelul pleoapelor.

Concret, cântăreața de muzică populară și-a făcut o intervenție de blefaroplastie, apoi a venit și cu o primă reacție.

Vedeta spune că se simte bine și se arată extrem de nerăbdătoare să vadă rezultatul final, acum fiind în perioada de recuperare.

„Vai de capul meu! N-am simțit nimic. Când mă machiez, de multe ori mă simt mai… mă mai înțep eu singură așa, dar acum n-am simțit absolut nimic. Abia aștept să văd cum sunt, abia aștept să treacă 7 zile”, a spus artista, în online.

Elena Merișoreanu a recunoscut că face frecvent tratamente faciale și corporale

De altfel, cântăreața de muzică populară a mai spus în trecut și la ce alte proceduri a mai apelat. Fără să se ascundă cu ceva, Elena Merișoreanu a recunoscut că face frecvent tratamente faciale și corporale, recunoscând și ce alte ”artificii” și-a mai făcut, toate, însă, până acum, non-chirurgicale.

„Când am timp liber, merg cu cel mai mare drag la masaje faciale, dar și la tratamente corporale. Pe lângă procedurile acestea care mă încântă și mă relaxează, îmi mai pun și eu un acid hialuronic, din când în când, și-mi fac lifting non-chirurgical cu fire resorbabile, să-mi mai ridice gușa”, spunea ea, în urmă cu ceva timp, conform Ciao.ro.

Adauga un comentariu