Titlurile zilei

Elena s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat ce i-ar fi putut fi tată, iar viața i s-a transformat într-un coșmar. A fost bătută și chinuită, iar acum a primit o palmă grea: „M-a strâns de gât și m-a dat cu capul de perete” – FOTO

Publicat: 28 oct. 2023
_____ Vizualizări 29 Comentarii
Elena s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat ce i-ar fi putut fi tată iar viața i s-a transformat într-un coșmar. A fost bătută și chinuită iar acum a primit o palmă grea M-a strâns de gât și m-a dat cu capul de perete - FOTO
O femeie din Iași este bătută și chinuită de către soțul ei

Elena Sîrbu are 28 de ani, iar de doi ani trăiește calvarul vieții ei. Este bătută și chinuită de soțul ei, iar de o lună și patru zile nu și-a mai văzut cei doi copii

Bărbatul care a jurat în fața lui Dumnezeu că îi va fi mereu alături este dependent de jocurile de noroc, iar din acest motiv se ceartă constant cu soția lui. Adrian Froicu are 51 de ani și a fost implicat într-un scandal și cu reprezentații cazinoului „Royal Slots & Roulette”.

O femeie din Iași este bătută și chinuită de soțul ei

 o poză cu Elena Sîrbu
Bărbatul care s-a jurat în fața lui Dumnezeu că îi va fi mereu alături este dependent de jocurile de noroc, iar din acest motiv se ceartă constant cu soția lui

Elena Sîrbu l-a cunoscut pe soțul ei, Adrian Froicu, în 2018. După trei ani de relație cei doi s-au căsătorit, iar femeia este terorizată de acesta din cauza dependenței pe care o are.

„În urmă cu doi ani, în iulie 2021, din cauza jocurilor de noroc au început certurile între mine și soțul meu, din cauza jocurilor de noroc, atunci, primul nostru copil avea șapte luni. La primul scandal mai mare și la prima palmă am fugit cu copilul de acasă și am și cerut ordin de protecție. Au mai apărut, de-a lungul anilor, ordine de protecție, acesta pe care îl am acum este al șaptelea, au fost mai multe provizorii și acestea este al doilea la care nu am renunțat. Anul trecut când la fel, aveam ordin de protecție împotriva lui, am aflat că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil”, declară Elena Sîrbu.

Cotidianul BZI a relatat, în luna mai a acestui an, scandalul în care a fost implicat Adrian Froicu. Bărbatul a participat la tombola „House of Money”, în data de 24 martie 2023, unde ar fi câștigat suma de 78.000 de euro, bani pe care nu i-a primit integral.

În aceeași perioadă, bărbatul a început să o terorizeze pe soția lui, iar aceasta a făcut nenumărate plângeri la poliție. După un an de căsătorie, Elena Sîrbu a depus actele de divorț, însă soțul ei nu s-a prezentat la niciun termen. În doi ani de căsnicie, femeia a primit șapte ordine de protecție împotriva lui, cinci dintre ele fiind temporare.

„După ce a expirat ordinul de protecție împotriva lui ne-am împăcat și comportamentul lui s-a mai schimbat în bine până când s-a întâmplat incidentul relatat chiar de voi în BZI, când a câștigat, la cazinoul «Royal Slots & Roulette», un apartament și nu știu ce s-a întâmplat de nu a mai primit nimic, iar din acest motiv era foarte nervos. De atunci a început să i se schimbe comportamentul, era mult mai rău, eu fiind și însărcinată. A început să mă lovească și ne certam foarte des, iar eu de fiecare dată îi făceam plângere la poliție.

Eu am depus actele pentru divorț de un an de zile, dar el nu se prezintă la termene. După două săptămâni după ce am născut, m-a vizitat mama mea și între mine și soțul meu s-a iscat o ceartă, mama mea a plecat, iar după 20 de minute s-a întors înapoi cu un echipaj de poliție și cu SMURD-ul. Nu știu exact ce a declarat mama mea la poliție, pentru că i-au pus cătușele soțului meu și ulterior am aflat că este internat la Institutul de Psihiatrie”, adaugă Elena Sîrbu.

Elena Sîrbu: „M-a strâns de gât și m-a dat cu capul de perete și cu capul de dulap și când a văzut că nu pot să respir mi-a dat drumul”

o poză cu Adrian Froicu
De o lună de zile femeia nu și-a mai văzut cei doi copii

Cei doi soți au doi copilași, unul în vârstă de doi ani și zece luni, iar altul de cinci luni. În data de 4 septembrie, cei doi au avut un conflict, iar bărbatul o înjura continuu pe mama copiilor săi. La un moment dat, acesta s-a ridicat brusc, moment în care Elena Sîrbu s-a speriat și a aruncat cu o sticlă de suc în soțul ei. Acest lucru l-a scos din minți pe Adrian Froicu, care a luat-o de gât pe femeie și a dat-o cu capul de pereți. De-a lungul celor doi ani, bărbatul a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru investigații.

„În data de 4 septembrie, m-a tras de cap și am fugit la un vecin să cer ajutor, pentru că mie îmi lua frecvent telefonul și nu puteam să sun la poliție. M-am întors înapoi în casă și mă înjura continuu, la un moment dat s-a ridicat brusc și venea spre mine, eu m-am speriat și am aruncat cu o sticlă de suc în el. S-a enervat foarte tare, m-a strâns de gât și m-a dat cu capul de perete și cu capul de dulap și când a văzut că nu pot să respir mi-a dat drumul. Jumătate de oră nu am putut vorbi, nu eram în stare de nimic. Au fost foarte multe scandaluri și multe bătăi”, a declarat Elena.

De o lună de zile, femeia nu și-a mai văzut cei doi copii

Adrian Froicu încerca adesea să intre cu fiul său prin diferite săli de jocuri de noroc, iar apoi, în caz că era primit și pierdea bani, făcea reclamație că s-a permis accesul unui minor.

„Chiar la articolul apărut în cotidianul BZI am văzut un comentariu în care cineva spunea că soțul meu a încercat să intre cu copilul nostru la diferite săli de jocuri de noroc și că este implicat în mai multe scandaluri. Eu îl văd în stare de așa ceva și cel mai probabil s-a întâmplat asta”, mai spune Elena Sîrbu.

În data de 24 septembrie, Elena Sîrbu a fost internată la Spitalul de Boli Infecțioase, iar de atunci nu și-a mai văzut copiii. Aceștia au fost luați de mama lui Adrian Froicu, care nu o lasă pe femeie să îi viziteze.

„Am fost internată cu copilașii mei la un centru de ocrotire din cadrul DGASPC Iași, iar după ce am plecat de acolo m-am îmbolnăvit și am fost nevoită să stau internată la Boli Infecțioase timp de șapte zile. Protecția Copilului a fost sesizată de mai multe ori, pentru că eu am făcut mai multe plângeri la poliție. Am fost internată în spital și copiii mei, unul în vârstă de 3 ani și unul de cinci luni, au fost luați de bunica lor, adică de soacra mea. Eu, din acea zi, nu mi-am mai văzut copiii, pe mine nu mă lasă soacra mea să îmi văd copiii. Soțul meu a fost evacuat din apartamentul în care locuim, pentru ca eu și copii mei să stăm în liniște”, mai spune Elena Sîrbu.

Elena Sîrbu, femeia bătută și chinuită de soțul ei, a fost make-up artist, iar de câțiva ani deține un site unde vinde produse de înfrumusețare. Acest lucru o ajută să se întrețină, altfel ar trăi în niște condiții greu de imaginat.

Comentarii
  • O stiu pe domnisoara deoarece am fost colegi de scoala. Inca din liceu spunea ca vrea sa se marite un barbat bogat si sa fie intretinuta. Nu ii placea munca, dar ii placea sa mearga la cumparaturi si sa fie intretinuta. Asta a vrut, asta a primit.

  • Așa am pătit și eu când aveam 20 ani. Eram venit din Suceava, proaspăt ajuns în Iași. Totul era nou pt mine, era pentru prima dată când vedeam blocuri mai mari de P + 4e ( 4 etaje). Pentru mine Iașul era New York, numai zgârii nori de 10 etaje, tramvaie, mașini 4×4, …cum spuneam mai devreme, pt mine totul era un vis frumos. Mi-am zis că aici rămân după ce termin facultatea. Am iesit in Copou și am trecut la agățat o ” fumeie/douamnă” care să aibe casa ei sau măcar un apartament / garsonieră trecută pe ea.

    Până la urmă am găsit exact ce căutam, o femeie mai în vârstă, aș putea spune bătrână de-a binelea, ea avea 37 ani iar eu 20 ani. Era contabilă, mică cu nasul cârn, ochi șpanki dar avea o garsonieră pe numele ei în Bularga, acest ultim detaliu a fost tot ce m-a atras atât de mult la ea.

    Să vă mai povestesc ca de atunci o ținem numai prin scandaluri, veselă țăndări
    farfurii (strachinile de lut ale mamei sunt sparte), ochi tumefiați…dar nu pot să o părasesc pt că asta ar însemna să mă intorc la Suceava, iar asta nu vreau nici in ruptul capului.
    Ar râde toți de mine, …” uite-l bă și pe ăla, e informatician și încă stă cu mămica și tăticul la 40 ani” .Plus că la mine in Suceava s-au mutat și bunicii din partea mamei și a tatălui în apartamentul de 2 camere a părinților mei. E înghesuială mare, zici că suntem românii care stau câte 2 sau 3 familii intr-o cameră închiriată( in periferia Londrei)

    De aceea am scris povestea mea, ca să aflați și să învățați toți din pățania prin care trec. Sau ce pățesc cei care se insoară / mărită cu oameni in vârstă (babe și moșnegi) cu speranța că ala moare și tu rămâi cu casa/ garsoniera ei/ lui.
    Dragi tineri, voi să nu faceți ca mine sau ca sărmana femeie din articolul de azi, că nu se merită.

    Hai noroc si feriți-vă de oamenii în vârstă, sunt vicleni si mereu puși pe scandal.

  • Buna dimineata. Eu nu inteleg o treaba. Ce d-zeu sfantu’ vad copchilele astea la bosorogii astia ? Banii ? Cucu ? Un viitor asigurat ? Sex ? Tu fata frumoasa, desteapta, talentata, tinerica, trasa prin inel, te combini cu un bosorog si ala diliu, te mai si bate ca oaia. Cum a facut Bebe Onofras care a iesit din parnaie ca molesta pustoaice minore. El are vreo 65 de ani, fimei-sa (asta ultima) daca are 35 de ani. Cred ca copchilele astea au o doaga lipsa la cap. Una sau mai multe.

  • Am fost colegă cu aceasta fată la gradi in grupa mică. La 2 ani ieșea in curtea gradiniței să se joace cu lopățica în nisip cu un băiat de 3 ani din grupa mijlocie…deci de pe atunci avea slăbiciune pentru ăștia mai mari.

    Rușinică, de băiatul ăla îmi plăcea mie foarte mult, dar eu eram mai pufoasă și toți băieții fugeau de mine. De aia când văd o biserică intru și cumpăr lumânări de ceară curată și mă rog ca să nu-i meargă bine căsnicia acestei fete…am apelat și la vrăjitoare, fac farmece…!

    Eu sunt in Spania de 15 ani dar zilnic aprind lumânări ca să nu-i meargă bine…și văd că rugăciunile s-au prins. Eu mă rog și aprind lumânări doar in bisericile catolice, am incercat și in alea ortodoxe dar rugăciunile nu se prind, efectiv nu sunt ascultate, am simțit că am dat bani degeaba.
    Articolul ăsta mi-au luminat viața…chiar mă bucur că are ghinion în dragoste !

    Sper să adune și datorii la asociație, poate o evacuează cei de la primărie in pragul iernii…🤭

  • Macar s-a meritat sa va-ndragostiti nebunește de ,,tataia”, doamna Elena?
    Are avere mare?Rămâneți cu ceva după divorț?
    Sau numai cu bătăile?
    Dragostea asta năbădăioasă…

  • Cum naiba mai faci si al doilea copil dupa ce ai cerut tu, singura, ordin de protectie? Esti bombalauca si ai vrut barbat cu bani. Orice are un pret.

    Bun..acum o sa raspund barbatilor de mai sus: foarte multe femei vor bunastare, lux, lucruri materiale. De-asta le vedeti cu mosnegi sau cu barbati urati.

  • 🔞 Așa-i când te măriți cu unul/una mai în vârstă ca tine ☢
    octombrie 28, 2023 la 8:38 am

    Incearca sa vbesti urgent cu medicul specialist sa-ti schimbe schema de tratament. Ce ai tu nu se vindeca dar se tine sub control prin medicatie. Multa sanatate!

  • Inteleg invers. Ea 50, el 40. A mincat si la supt de tot ce era mai bun. A ramas singura ea dupa divort. Sotul a plecat in Germania, a luat si copilul la el si ea, (ea) a rupt pola in doua. A supt si ultima picatura de sperma…. Acuma are pe altul pe care il soje strasnic….

  • 🔞 Așa-i când te măriți cu unul/una mai în vârstă ca tine ☢
    octombrie 28, 2023 la 8:38 am

    Asa e,… 🤣🤣
    Am la mine pe scară ( cartier Alexandru cel Bun) una de 23 ani măritată cu un boșorog de 65 ani, ea e din Dorohoi dar stă cu el pt că nu vrea să plătească 30 ani rate la bancă. Moșul știe asta dar nu-i pasă, oricum a trecut-o pe ea titular pe acte. Mai degrabă vecinele de pe scară se țin de bârfă ( mai mult din invidie), în rest nu am auzit ceartă la ei in apartament, se împacă, dorm împreună, totul e bine până acum.
    De când a venit tinerica și stă cu el toată ziua, moșul zici că a întinerit cu zece ani…arată ca de 53 ani …e super vesel! Crecă de la mâncarea gătită impreună condimentată cu pastila albastră…😉

  • Hai sictir mai inapoiatilor, gen Ion care „putea” fi fiul lui Ileana dar sunt impreuna.
    Varsta pt majori, , nu are importanta definitorie intr-o relatie pe bune. Bolnavilor.

  • Mosul milionar ,cercetat pt trafic internațional de diamantine ,profitând de inocenta fetei neprihănite de la Chișinău mai face din când în când câte o vizita de purificare la spitalul nr 9 !

  • Păi când sa mai aibă grijă sărmana femeie de copilașii ei dacă trebuie să-i schimbe scutecul murdărel de la bastoane moșului senilizat!

  • Hai sa va spun doua cazuri reale, 🤞; , verificate; 1. Una bucata romanca i-a facut doi copii unui arab( sant mari acum , 20+), n-a muncit niciodata in viata ei, lunar are renta cu doua conditii ; sa-i creasca copiii, scoala etc . si sa nu ii puna la munca deloc( sa nu cumpere nici o paiine) la ei femeia ii slugă!!!! Bineinteles ca babuinul e inexistent, ! ..e la tara lui băi…doar trimite bani! Si uite asa lumea se populeaza cu musulmani si cazul 2; a doua bucata româncă 22 de ani secretara la un mare director din Suceava , i-a facut fata si baiat la interval de un an , i -a luat apartament 3 camere in Iasi intretinuta , fara munca etc…pana au crescut copiii , is la liceu,facultate ( bineînțeles ca moșul director a disparut de la inceput din peisaj…a adus-o la Iasi sa n-o stie lumea)iar acum dna intretinuta si a tras un tinerel cu 15 ani mai tanar si pozeaza in cea mai respectabila doamna!!! …………..deci nu-i caz unicat cel din articol!

  • Fetei ii plac banii si sa fie intretinuta. Lasa, Elena Sîrbu, sa nu fii suparata, te imbraci frumos si mai agati vreun bosorog cu bani. Daca te si bate, este perfect.

  • Ordin de restrictie , adica nu are voie sa se apropie de ea la mai putin de 100 m – cum a ramas gravida ? A ejaculat cu bolă, peste gard cand ea starea cu c uru- n sus.
    S-a măritat tusea cu junghiul ! Două scursuri, bineînțeles, ea e victima , cum altfel ? Marea nenorocire ete ca s-au și reprodus de parcă nu sunt destui imbecili în România.

  • Și când te gândești ca 97% din aceste comentarii sunt scrise chiar de el, sub forma de anonimat, este de-a dreptul jalnic. Atunci când faci 2 copii (programați sau pur și simplu pt ca așa a fost sa fie), din respect fata de ei, ar trebui sa vorbești și sa te comporți normal cu mama lor. Apoi, dacă nu o mai suporti, divort! Nicio femeie nu trebuie sa fie sacul de box al unui om fără valori morale! Respecta și vei fi respectat, indiferent de vârsta, trecut și grad cu ex – ul .
    Efectiv, grețos . Sa stai și sa scrii atât de multe comentarii la adresa femeii care a dat naștere copiilor.
    La vârsta ta, trebuia sa fii plin de dragoste , răbdare și tot odată sa îți asumi poate “copilariile/imaturitatea” unei fete. Îți plac cele tinere care arată bine, dar când ești pus sub acuzare, brusc sunt panarame.
    Uita-te in oglinda și vei descoperi cea mai mare panarama.
    Azi poate câștigi și tu ceva la aparate și mai ieși o leafa din depresie.

Adauga un comentariu