International

Elena Silvia K a fost ucisă în Germania. A fost sunată de fostul iubit de 117 ori în noaptea crimei

Publicat: 06 mai 2021
Elena Silvia K, medic in Germmania
Elena Silvia K a fost ucisa anul trecut, in Germania, de catre fostul ei iubit

Elena Silvia K a fost ucisă în Germania în Fulda, landul Hessa. Tânăra mămică, de origine română, era medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu. Aceasta a fost ucisă cu sânge rece când se întorcea acasă, după schimbul de noapte.

Tragicul eveniment a avut loc anul trecut.

Elena Silvia K a fost ucisă în Germania de către fostul ei iubit

Ajuns la al patrulea termen al procesului, procurorii au precizat faptul că tânăra mămică a fost înjunghiată cu atâta putere, încât biata femeie a murit fie din cauza sângerării puternice, fie sufocată. Magistrații au prezentat mai multe probe care îl încriminează pe bărbat. Mai mult decât atât, polițiștii care au investigat crima au fost audiați pentru a se demonstra vinovăția tânărului.

La momentul crimei, oamenii legii au descoperit urme de sânge pe pantofii, hainele, dar și în mașina sa. Aceștia au găsit și un cuțit nu departe de locul crimei, lângă o grădină zoologică. Cu toate acestea, nu au fost găsite urme de sânge sau ADN pe el.

Cum o amenință fostul iubit: “ar trebui să se simtă bine cât încă mai poate”

Judecătorul Josef Richter, a spus în cadrul procesului faptul că fostul iubit îi scrisese „că ar trebui să se simtă bine cât încă mai poate”.

Elena, mama unui băieţel de numai 2 ani, a fost atacată şi înjunghiată mortal chiar lângă blocul unde locuia, vecinii descoperind cadavrul în jurul orei 8.00 dimineaţă, în curtea din spatele imobilului.

Oamenii legii l-au arestat pe fostul iubit al tinerei, după câteva ore de la descoperirea crimei

Cercetările criminaliștilor din Fulda au stabilit că bărbatul a așteptat-o pe femeie, dimineața, la adresa acesteia din Nikolausstrasse. Când s-au întâlnit în curtea din spate, individul ar fi atacat-o pe româncă, ar fi înjunghit-o, după care a fugit.

Când ar putea fi dat un verdict în acest proces

Cu puțin timp înainte de a muri, tânăra de 35 de ani făcuse fotografii în curtea casei sale, unei maşini parcate pe alee. Deși șoferul mașinii nu putea fi identificat, fotografia fiind pixelată, procurorii spun că este foarte posibil să fie fostul iubit al Elenei.

Românca era specializată în chirurgie generală și lucra la spitalul din Fulda din landul Hessa de mai bine de 10 ani.

Potrivit presei germane, un verdict în acest proces ar putea fi dat la mijlocul lunii iulie.

Mai multe românce au fost ucise in străinătate

Constanţa Bunea, o româncă în vârstă de 50 de ani, a fost găsită moartă în baia unui apartament din Plumstead, o zonă din sud-estul Londrei.

Vasile Bratu, în vârstă de 39 de ani, fără un domiciliu stabil, este cel care a comis această atrocitate. El a omorât-o pe femeie înfingându-i o foarfecă în spate, după care a lăsat-o în agonie pe gresia din baie.

O tânără româncă a fost omorâtă în Salzburg, Austria. Un bărbat de origine sârbă, în vârstă de 26 de ani, și-a omorât soția româncă, o tânără de numai 22 de ani. Tragedia a avut loc în timp ce fetițele lor dormeau în camera alăturată.

Potrivit informațiilor furnizate de presa străină, românca ar fi fost omorâtă în luna martie. Reamintim faptul ca anul trecut Elena Silvia K a fost ucisă în Germania în Fulda, landul Hessa de iubitul ei.

Comentarii
Adauga un comentariu