International

Crimă înfiorătoare | O româncă a fost ucisă în Anglia de iubitul ei. Acesta i-a înfipt o foarfecă în spate

Publicat: 10 apr. 2021
O româncă a fost ucisă cu o foarfecă de iubitul ei, în Marea Britanie

Constanţa Bunea, o româncă în vârstă de 50 de ani, a fost găsită moartă în baia unui apartament din Plumstead, o zonă din sud-estul Londrei.

Vasile Bratu, în vârstă de 39 de ani, fără un domiciliu stabil, este cel care a comis această atrocitate. El a omorât-o pe femeie înfingându-i o foarfecă în spate, după care a lăsat-o în agonie pe gresia din baie.

Potrivit stiridiaspora.ro, serviciile de urgență au fost chemate la domiciliul celor doi, la 2:20 dimineața. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, femeia a decedat la fața locului. Ofițerii criminaliști au adunat dovezi și au început ancheta, iar un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat la fața locului. Ofițerii și-au dat seama imediat că cei erau parteneri de viață.

Bratu a fost acuzat de crimă și a fost arestat în baza unui mandat emis de Curtea Magistraților din Bexley. Vasile Bratu a apărut în instanță la Old Bailey vineri, 9 aprilie, fiind oficial acuzat de crimă. Inculpatul a plâns pe tot parcursul ședinței de judecată, mai scrie sursa citată. Judecătoarea Anne Molyneux, QC, a stabilit o ședință de recunoaștere a vinovăției pentru 25 iunie, la Old Bailey, și l-a trimis pe inculpat în arest.

Comentarii
Adauga un comentariu