Elevii Liceului Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iași au obținut rezultate remarcabile la Concursul Național pentru Elevii cu Deficiențe de Auz – FOTO

21 mai 2024, 16:00,
BZI.ro, în Eveniment-Social

În perioada 15-18 mai 2024, elevii Liceului Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” din Iași au participat la ediția a XII-a a Concursului Național pentru Elevii cu Deficiențe de Auz. Evenimentul a fost organizat la Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive din Buzău, sub egida Ministerului Educației.

Elevii cu deficiențe de auz din clasele a VII-a și a VIII-a au concurat în patru probe: Matematică, Limba și literatura română, Educație plastică și Tehnologia informației și comunicațiilor.

Lotul olimpic ieșean a obținut următoarele rezultate:

  • Premiul I
    • Rusu Elisabeta (clasa a VII-a) – disciplina Matematică, coordonată de prof. Vasilache Cătălin Florinel
    • Caramlău Florin (clasa a VII-a) – disciplina Limba și literatura română, coordonat de prof. Avădănii Ana Maria
    • Pricop Alice Denisa (clasa a VII-a) – disciplina Educație plastică, coordonată de prof. Suceveanu Bogdan
  • Mențiune
    • Ilade Maria Iustina (clasa a VII-a) – disciplina Tehnologia informației și comunicațiilor, coordonată de prof. Vasilache Elena Cristina

„Felicităm toți elevii participanți pentru voința, perseverența, creativitatea și responsabilitatea de care au dat dovadă. De asemenea, mulțumim cadrelor didactice coordonatoare pentru efortul depus în pregătirea și îndrumarea elevilor”, au transmis reprezentanții Liceului Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *