Actualitate

Elian Miță și Marius Ghiță fac furori pe Tiktok! Se zvonește că cei doi cofetari ar forma un cuplu

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Elian Miță și Marius Ghiță fac furori pe Tiktok. Cei doi sunt pasionați de cofetărie și au reușit să cucerească inimile publicului pe TikTok prin prăjiturile lor spectaculoase. Elian Miță și Marius Ghiță au abilități impresionante în arta cofetăriei și o prezență carismatică pe platforma de socializare, cei doi au devenit rapid vedete online.

Elian Miță și Marius Ghiță fac furori pe Tiktok!

Elian Miță și Marius Ghiță sunt doi tineri pasionați de cofetărie, care au reușit să își croiască un drum strălucitor către inimile a milioane de oameni. Elian Miță și Marius Ghiță, cei doi cofetari talentați, au devenit adevărate vedete pe TikTok cu prăjiturile lor de poveste, cozonacii suculenți, torturile fabuloase și în special candy-barurile de poveste.

Cei doi tineri simpatici au reușit să captiveze internetul cu creațiile lor delicioase, iar numele lor a devenit cunoscut în toată țara. Sub numele de utilizatori „EM Sweets_”, Elian Miță și Marius Ghiță au transformat platforma de socializare într-un adevărat paradis al deserturilor.

„EM Sweets a fost un nume gândit acum aproximativ 5 ani, când locuim în Timișoara, și am încasat primii bani din vânzarea unui tort. Iar după livrarea tortului, în drum spre casă ne-a venit în minte întrebarea asta: «Cum s-ar numi cofetăria noastră dacă o să ajungem să avem una»”. Răspunsul a venit rapid și fără prea multă gândire și dezbare asupra numelui. EM Sweets, adică Elian&Marius Sweets“, a spus Elian.

Elian Miță este considerat cel mai cunoscut cofetar român de pe TikTok. Oamenii îi lasă de multe ori comentarii pentru a-l felicita pentru preparatele pe care le face și sunt curioși de rețete.

Marius Ghiță nu a renunțat la cariera de IT-st, dar asta nu-l oprește să iubească să facă prăjituri. Elian Miță și Marius Ghiță se cunosc de foarte multă vreme, motiv pentru care au decis să pornească amândoi pe acest drum al cofetăriei.

„Cu Marius Ghiță mă cunosc de foarte mult timp, iar el nu a avut și nici nu prea are treabă cu prăjituritul. A lucrat și lucrează în IT, doar că văzând că toată treaba asta ia amploare, am decis să ne asociem și să deschidem un laborator de cofetărie, unde să avem mai mult spațiu de producție și să vedem în ce o să se transforme toată nebunia asta, care a pornit neplanificată și neașteptată”, a dezvăluit Elian Miță.

Cei doi formează un cuplu?

Atât Elian Miță, cât și Marius Ghiță, sunt îndrăgostiți de vacanțe și tocmai de aceea au decis să călătorească prin toată lumea. Cei doi tineri români au reușit să-i uimească chiar și pe străini cu prăjiturile și torturile lor foarte delicioase.

Trebuie spus faptul că Elian Miță și Marius Ghiță postează des pe TikTok și imagini cu locurile pe care le vizitează. În urmă cu ceva timp, Elian Miță a postat un videoclip din Nepal, acolo unde au făcut un tort delicios, chiar pe stradă.

Fiind mai tot timpul împreună, atât fanii lor, dar și alți internauți s-au întrebat dacă Elian Miță și Marius Ghiță sunt doar prieteni buni sau sunt cumva într-o relație. Niciunul dintre ei nu a confirmat, dar nici nu a infirmat în mod public un astfel de zvon. Rămâne de văzut în ce vacanțe vor mai merge, dar și ce preparate delicioase vor mai face Elian Miță și Marius Ghiță, care fac furori pe Tiktok cu prăjiturile lor.

Comentarii
Adauga un comentariu