Actualitate

Eliminare-surpriză la America Express! Mulți își doreau ca ei să câștige trofeul!

Publicat: 15 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eliminare-surpriză la America Express Mulți își doreau ca ei să câștige trofeul
Vom avea o eliminare-surpriză la America Express

Ediția 17 din sezonul 6 al emisiunii „America Express” a adus o mulțime de momente neașteptate pentru telespectatori. Prima echipă eliminată a fost cea formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Săptămâna aceasta a început bine pentru perechea Alexia și Aris Eram, care au câștigat prima imunitate a săptămânii. În această săptămână vom avea parte de o eliminare-surpriză la America Express, nu puțini fiind cei care își doreau ca această echipă să câștige trofeul.

Eliminare-surpriză la America Express!

Episodul 17 al show-ului „America Express” a adus multe provocări pentru perechile rămase în competiție. Pe cât de dificile au fost probele, pe atât de bine pregătiți s-au dovedit a fi concurenții. Aris și Alexia au reușit să treacă de toate provocările cu brio și să câștige prima imunitate a săptămânii, urmând ca din următoarea etapă, în episodul 18, să-și mențină avantajul.

Cum săptămâna trecută echipa formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda au părăsit competiția, imunitatea cea mare fiind câștigată de cuplul Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, iar cea mică de Romică Țociu și fiul său, probabil că majoritatea telespectatorilor se întreabă acum care sunt următorii concurenți care vor pleca acasă.

Potrivit surselor din cadrul trustului care transmite show-ul TV „America Express“, se pare că următorii eliminați vor fi George Tănase și Ionuț Rusu.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritori, vă anunțăm că, în a patra etapă a emisiunii America Express, soarele va fi roși și echipa George Tănase și Ionuț Rusu va fi eliminată”, au spus „viperele vesele”, pe pagina lor de Instagram.

Astfel, aventura se va încheia pentru cei doi participanți extrem de carismatici. Probabil că fanii vor fi destul de triști, având în vedere că mulți se așteptau ca Ionuț Rusu și George Tănase să ajungă în finală și chiar să câștige.

Ionuț Rusu și George Burcea au împărțit aceeași femeie!

Ionuț Rusu și George Tănase au început entuziaști aventura „America Express“, însă, din păcate, lucrurile nu au stat deloc așa. Astfel, după eliminarea celor doi, echipele care se vor lupta în continuare pentru marele premiu sunt foarmate din: Iulia Albu & Mike, Sânziana Negru & Laura Giurcanu, Giulia Anghelescu & Vlad Huidu, Ada Galeș și mama ei, Antoaneta, Alexia Eram & Aris Melkior, Sonia Simionov & Iuliana Pepene și Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

Înainte de a se cimbina cu George Burcea, Viviana Sposub s-a iubit cu Ionuț Rusu de la „America Express“. Cât timp au fost împreună, cei doi au fost extrem de discreți și au încercat să își țină relația cât mai departe de ochii curioșilor.

Finalul poveștii lor de iubire ar fi fost cauzat de Ruxi (n.r. – Rux și Opulență), ajungându-se la certuri și neînțelegeri în cuplul format dintre Viviana Sposub și Ionuț Rusu. Comendiantul a dat vina pe Ruxi pentru tensiunile create, Ionuț Rusu alegând să nu mai vorbească cu Ruxi.

„Era o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacanțe împreună, la petreceri. Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se bagă în oala noastră și în momentul ăla am rupt-o: «Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag!» Nu poți să tragi la infinit de un om dacă nu își mai dorește”, a povestit Viviana Sposub.

În ceea ce privește show-ul de la Antena 1, în această săptămână, vom avea o eliminare-surpriză la America Express.

Adauga un comentariu