Cultural

Ionuț Rusu a avut o iubită celebră. Ce spune îndrăgitul comediant despre trecutul său amoros

Publicat: 29 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Rusu a avut o iubită celebră. Ce spune îndrăgitul comediant despre trecutul său amoros
Ionuț Rusu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Viviana Sposub, însă relația lor nu a durat prea mult timp și s-au despărțit în mare secret.

Ionuț Rusu a avut o iubită celebră. Faimosul actor și vlogger este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Artistul are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Acesta este extrem de activ și pe rețelele de socializare unde are un număr impresionant de urmăritori. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Ionuț Rusu ascunde o poveste de viață impresionantă. Iată ce spune îndrăgitul comediant despre trecutul său amoros.

Ionuț Rusu a avut o iubită celebră

Ionuț Rusu este unul dintre cei mai apreciați actori și vloggeri din România. Acesta cucerește publicul cu glumele sale savuroase și energia debordantă. Artistul face furori cu numerele sale de stand-up, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori. Dincolo de celebritate, Ionuț Rusu are un trecut amoros controversat. Actorul s-a iubit cu nimeni alta decât Viviana Sposub. Cei doi au format un cuplu discret, însă despărțirea a fost una scandaloasă. În cadrul unei emisiuni faimoase, Viviana Sposub a oferit câteva detalii inedite despre fostul ei partener de viață. Frumoasa vedetă a avut un conflict și cu celebra Ruxi, care era bună prietenă cu Ionuț Rusu.

,,Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacanțe împreună, la petreceri. Eram ca o gașcă. Până într-o vacanță când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe. Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se bagă în oala noastră. (…) Eu am încercat să vorbesc cu Ruxi și ea nu și-a mai dorit. Nu poți să tragi la infinit de un om dacă nu își mai dorește, dar îi mai dădeam mesaje. Noi am încheiat socotelile, dar eu și el ne-am reluat relația și atunci s-a creat acea situația ciudată. (…)

Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relație cu un băiat care se întâmplă să fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relație în care m-am împrietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povești, vacanțe împreună, tot felul de momente frumoase sau mai puțin frumoase. Relația a luat sfârșit și amiciția dintre mine și Ruxi a luat sfârșit. Nu am nicio problemă cu Ruxi, sper că nici ea. Dacă există o altă problemă, mi-aș dori din tot sufletul să o discutăm acum și apoi să încheiem de tot subiectul să nu mai fie cazul să aruncăm săgeți aiurea.”, a declarat Viviana Sposub.

De un trecut amoros tumultuos a avut parte și Alina Crișan. Aceasta s-a despărțit de iubitul ei cu care urma să se căsătorească. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Mihai Rait. Acesta se declară un bărbat împlinit la vârsta sa și radiază de fericire alături de soția lui superbă.

Detalii inedite din viața îndrăgitului comediant

Ionuț Rusu este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu că îndrăgitul actor de stand-up comedy a fost șofer de TIR înainte să ajungă celebru. Cu umorul caracteristic și autoironia fină, Ionuț Rusu a vorbit despre profesiile pe care le-a avut înainte de a avea succes în actorie. Artistul a oferit câteva detalii inedite despre perioada în care a fost șofer de TIR, precizând de la cine a moștenit pasiunea pentru mașini.

„Am intrat în contact cu mașinile de la o vârstă fragedă, iar pasiunea mi-a fost transmisă de tatăl meu, care provine dintr-o familie în care meseria cea mai des întâlnită este cea de camionagiu. Astfel că, mi-a transmis și mie acest „microb”, care nu m-a părăsit niciodată. Am avut norocul de a conduce mașini de la o vârstă fragedă datorită aceluiași individ, tata, el fiind cel care propunea ca o dată pe săptămână să mergem pe un drum forestier, ca eu să învăț să conduc.”, a declarat acesta.

Ionuț Rusu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Viviana Sposub, însă relația lor nu a durat prea mult timp și s-au despărțit în mare secret. În prezent, Viviana Sposub formează un cuplu alături de George Burcea, iar Ionuț Rusu se dedică profesiei sale de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu