Actualitate

Ella de la Puterea Dragostei a recunoscut cu cati barbati a facut amor

Publicat: 01 aug. 2019
17

Ella de la Puterea Deagostei a recunoscut cu cati barbati a facut amor, dupa ce Jador a acuzat-o ca nu este atat de cuminte cum vrea sa para.

Un scandal urias a izbucnit la Puterea Dragostei, intre Ella si Jador. Artistul a declarat ca bruneta nu este o "fata cuminte", asa cum vrea ea sa para in emisiune.

La insistentele Andreei Mantea, dar si enervat de atitudinea fetei pe care a placut-o, cantaretul a dezvaluit ca a fost la Ella la hotel si a dormit cu ea. Chiar daca ei nu au facut amor, concurentul sustine ca intre ei au existat si atingeri mai intime. Bruneta neaga cu vehementa.

Intr-o discutie purtata cu fetele din casa, Ella a insistat ca ea este o "fata cuminte" si ca nu este o femeie usoara, asa cum incearca Jador sa o faca sa para. Concurenta le-a dezvalui acestora ca nu a facut sex decat cu doi barbati in viata ei.

"Nu s-a intamplat nimic intre noi in sensul asta. Va jur pe ce am mai scump, nici macar un sarut nu s-a intamplat intre noi. Despre ce vorbim aici? Daca stiam ca aici se ajunge, spuneam la inceput. Aia e, lumea sa ma critice.

Nu sunt genul, nu e ca si cum s-a intamplat ceva. (…) Chiar sunt fata cuminte. Sa vina cineva cu o dovada ca eu m-am… am avut ceva in afara de doua persone, cu fostul meu logodnic si iubitul meu. Jur!", le-a povestit Ella fetelor.

Adauga un comentariu