Prima pagină » Cultural » Din lumea filmului » Elsa Raven a murit. Actrița este recunoscută pentru rolul din Titanic – VIDEO
Elsa Raven a murit. Actrița este recunoscută pentru rolul din Titanic - VIDEO

Elsa Raven a murit. Actrița este recunoscută pentru rolul din Titanic – VIDEO

05 nov. 2020, 12:26,
BZI.ro, în Cultural

Este doliu la Hollywood după ce Elsa Raven a murit. Actrița cunoscută pentru rolurile sale memorabile din filmele „Titanic” și „Back To The Future”, s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani. Aceasta a pierdut lupta cu viața în casa ei din Los Angeles.

Anunțul a fost făcut de către agentul actriței.

Actrița Elsa Raven a murit

Elsa Raven este cunoscută ca doamna care strânge bani pentru „Salvarea Ceasului din Turn”, în celebrul film „Back To The Future”. Ea a interpretat și rolul Idei Strauss în „Titanic” (1997), femeia care a stat în pat, alături de soțul ei, în momentul scufundării pachebotului.

Emoționanta scenă apare și în videoclipul piesei „My Heart Will Go On” al lui Celine Dion. Actrița și-a început cariera în 1970, cu rolul din „The Honeymoon Killers”, continuând apoi cu cel al agentului imobiliar din „The Amityville Horror”. Iubita actriță a mai jucat în seriale precum „Days of Our Lives”, „The Fresh Prince of Bel-Air” și „ER”.

Elsa Raven s-a retras din lumea filmului și televiziunii la vârsta de 80 de ani, ultima producție în care a jucat fiind „Answers to Nothing” (2011).  Vedeta a lăsat în urmă o cumnată și 15 nepoți și nepoate.

Hollywood-ul este îndoliat

Actrița Elsa Raven a murit la 91 de ani, iar decesul acesteia vine după ce în aceasta săptămână alți actori s-au stins din viață.Începutul de săptămână a venit cu vești extrem de proaste pentru cinefilii din întreaga lume. Ieri, actorul italian Gigi Proietti a murit, însă din nefericire nu a fost singurul mare actor ce s-a stins din viață. Starul Eddie Hassell a fost împuşcat în faţa apartamentului în care locuieşte iubita lui, aflat în Grand Prairie, o suburbie a oraşului Dallas, în jurul orei locale 01:00.

Agentul acestuia a fost cel care a făcut anunțul și a dezvăluit presei că Eddie a fost împuşcat în abdomen şi transportat la un spital din apropiere, unde a decedat. Faptele ce au dus la împușcătură nu sunt încă cunoscute, o anchetă în acest caz fiind în derulare.

Marți, un alt mare actor s-a stins din viață la doar 67 de ani. John Sessions a murit a declarat Alex Irwin, care a precizat că actorului i se va simţi foarte mult lipsa. Scoțianul s-a născut în ianuarie 1953. A studiat la Royal Academy of Dramatic Art din Londra cu Kenneth Branagh, căruia i-a fost partener de joc în filmele „Henry V” (1989) şi „Cinci copii şi Arătarea” (2004).

Sâmbăta, o altă veste extrem de tragică venea pentru iubitorii de film. Legendarul actor Sean Connery a murit la vârsta de 90 de ani. Realizările și aspectul frumos ale actorului au fost recunoscute și de-a lungul vieții sale. Connery a fost votat „Cel mai sexy bărbat în viață” de revista People la vârsta de 59 de ani, iar 10 ani mai târziu, un alt sondaj a stabilit că el este „Cel mai sexy bărbat al secolului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *