Cancan ultimă oră

Emi și Cuza nu s-au gândit că vor ajunge în marea finală ,,Asia Express”. Dezvăluirile inedite ale concurenților despre bătălia cu Mihai Petre și Elwira

Publicat: 27 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emi și Cuza nu s-au gândit că vor ajunge în marea finală Asia Express. Dezvăluirile inedite ale concurenților despre bătălia cu Mihai Petre și Elwira
Duminică, 28 noiembrie, de la ora 20.00 la Antena 1 va fi difuzată marea finală

Emi și Cuza au împărtășit gândurile lor despre marea finală ”Asia Expres”. Cei doi tineri artiști nu s-au gândit o clipă că vor ajunge atât de departe în competiție.

Duminică, 28 noiembrie, de la ora 20.00 la Antena 1 va fi difuzată marea finală. Băieții de la Noaptea Târziu au fost invitații lui Dan Capatos și au vorbit despre experiențele trăite la Asia Express.

Aceștia au povestit că nu și-au dorit să rămână în concurs pentru marele premiu de 30.000 de euro, ci mai mult pentru experiența în sine.Desigur, aceștia nu s-au dat de gol cine dintre ei și echipa lui Mihai Petre a câștigat premiul sezonului patru ”Asia Express-Drumul Împăraților”

 “Noi nu ne-am dus pentru premiu ca bani. (…) Din primele zile ne-am dorit să jucăm tot ce se poate din Asia Express, experiența să fie cât mai lungă pentru noi”, a declarat Emi, la Xtra Night Show.

Deși îi leagă o prietenie de peste 15 ani, Cuza și Emi au mărturisit că datorită acestei experiențe au devenit și mai uniți.

“Ajungând în finală s-au îndeplinit cele două dorințe. Dorința mea era să nu plecăm primii și dorința lui Emi era să ajungem în finală. (…) Eu mai am o bucurie.

Am plecat cu cel mai bun prieten al meu și m-am întors cu un frate. O experiență de duritatea asta chiar te leagă. (…) Nu ne așteptam”, a spus și Cuza.

Ultima probă va avea loc într-o bază militară din Israel, iar finaliștii vor fi supuși unor antrenamente dure și vor învăța să tragă cu arma.

Irina Fodor îi va aștepta cu amuleta de aur în valoare de 30.000 de euro la Turnul lui David. Finala Asia Express – Drumul împăraților are loc duminică, 28 noiembrie 2021, de la ora 20.00, la Antena 1.

Adauga un comentariu