Cancan ultimă oră

Emily Burghelea face furori la mare: S-a îndrăgostit pe loc!

Publicat: 08 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emily Burghelea face furori la mare S-a îndrăgostit pe loc

Emily Burghelea își continuă vacanța cea relaxantă, după ce a avut un finat teribil la Acces Direct, unde prezentatoarea Mirela Vaida a scos-o din pepeni. Deja fosta asistentă a trecut peste tensiunea din acele zile premergătoare ieșirii ”în lume”, în vacanță. Mai nou, Emily  face furori pe rețelele de socializare.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct după ce a dezvăluit că Mirela Vaida știe că Viorel o bate pe Vulpița, dar nu spune nimic pentru că audiența este foarte mare. A ieșit scandalul aferent, Emily fiind chiar amenințată cu judecata. Tânăra și-a sumat tot, ba a și scris pe pagina de socializare că este împăcată cu tot ce s-a întâmplat și a făcut fix ce trebuia. Și fuguța la mare, peste granițele țării, s-a dus fosta prezentatoare.

”Acel moment cand pui un vlog nou si esti cel mai fericit dar realizezi ca pe youtube intra doar 0,5% din comunitatea ta de pe instagram De ceeeee asa putini? Haideti pe youtube, prieteni! Subscribe la Emily Burghelea! Am nevoie de sustinerea voastra ca sa raman motivata! Loveeeeeeeeeeeee you guys!”, este ultima postare a lui Emily, de parcă ghinioanele nu vor s-o slăbească nici măcar aici.

Totuși, a fost o simpatică, iar asta a contat mult pentru fanii ei, care nu s-au lăsat așteptați să ”arunce” cu dulcegării. ”Doamne ce adorabilă ești, mai ales simpatică”, a fost mesjul care i-a tăiat răsuflarea lui Emily Burghelea.

S-a îndrăgostit, pe loc, de Emily Burghelea

La un moment dat, s-a vorbit despre o împăcare a fostei prezentatoare cu Mirela Vaida. Ba chiar de o revenire a lui Emily la Acces Direct. ”Am primit o rafala de intrebari legate de “reintoarcerea” mea la Acces Direct dupa ce a aparut in presa un material cu mai multe poze facute de paparazzi la sediul Antena1. Am fost sa imi recuperez hainele ramase acolo. M-am dus singura. Nu am vrut sa va iau cu mine pe stories… Fiecare postare ma poate costa scump in instanta dar acum daca tot s-a creat acest subiect o sa va povestesc.

Nu am anuntat pe nimeni de acolo ca merg. Le-am facut o surpriza. Unele persoane mi-au zambit, altele s-au uitau urat. Am vorbit cu cativa oameni care mi-au ramas dragi dar am plecat repede. A fost ca un dus cu apa rece. As vrea sa ma intelegeti, dragalasilor! Nu vreau sa mai discut despre acest subiect… Instanta o sa dea verdictul final. Eu am toate probele necesare care dovedesc si ca Veronica a fost batuta, si ca cei de acolo vor sa ascunda asta.

Adauga un comentariu