Cancan

Emily Burghelea promovează România. Fosta asistentă de la Acces Direct e numai bună de măritat

Publicat: 17 aug. 2020
u ochii umflați de plâns și machiajul întins, Emily Burghelea a dezvăluit că s-a certat puternic cu logodnicul ei, Andrei: “Eram dezbrăcată, a insistat să posteze clipul”
u ochii umflați de plâns și machiajul întins, Emily Burghelea a dezvăluit că s-a certat puternic cu logodnicul ei, Andrei: “Eram dezbrăcată, a insistat să posteze clipul”

Emily Burghelea promovează România. Fosta asistentă de la Acces Direct și-a găsit o nouă vocație de când a părăsit trustul Intact. Emily are acum mai mult timp pentru ea și pare că își redescoperă noi talente. Pe lângă arta culinară, ea s-a implicat și în promovarea unor atracții turistice.

Emily Burghelea este, în continuare, șomeră! De când și-a dat demisia de la Acces Direct, emisiune difuzată pe Antena 1, fosta asistentă a Mirelei Vaida își face timp doar pentru viața personală. Așa că nu a ratat o mega-vacanță în Grecia. Apoi, Emily a ajuns și pe litoralul românesc. Iar în final se pare că și-a găsit vocația în arta culinară!

Emily e numai bună de măritat

De curând, Emily a dovedit și că e numai bună de măritat, deoaece se pricepe la gătit. Fosta asistentă de la Acces Direct le-a împărtășit imediat fanilor ei cât de bună este în ale gătitului. Ea a preparat o rețetă destul de dificilă, dar care i-a ieșit perfect.

„Cooking show with Emily B. De când nu mai am job, am învățat să gătesc! Ce credeți?! Îmi și iese! FAC SUPER MÂNCARE!”, a scris Emily în dreptul fotografiei în care apare alături de produsele care, în ceva mai mult de o oră, aveau să fie „prelucrate” de fosta asistentă.

Imediat au apărut comentariile, iar în unul dintre ele i se transmite că e momentul prielnic: „Em, ești bună de măritat!” Un alt fan al lui Emily o întreabă dacă nu e cam multă mâncare pe care a făcut-o: „Poți să mănânci atât?”, „Haaai, că te pricepeai de dinainte!! Acum doar ai exploatat mai mult talentul înnăscut”, „Ești o super gospodină”, au curs reacțiile la postarea lui Emily Burghelea.

Emily Burghelea promovează România

Acum, de când are mai mult timp liber, Emily este implicată într-un proiect de promovare a României. Emily Burghelea a fost plecată în Harghita, în urmă cu mai bine de două săptămâni. În acest proiect de promovare a României, ea avea să ajungă și într-o distilărie, unde se face palincă.

„Distracția din PressTrip-ul de la Harghita a început cam așa! Mă simt norocoasă că fac parte din acest proiect fantastic, al cărui scop este chiar promovarea României! O să vă arăt cele mai frumoase atracții turistice din zonă. Vă puteți planifica o vacanță de nota 10 cu ponturile pe care o să le ofer așa că fiți pe fază! Este pentru prima dată când mă dau cu un bob de vară și vreau să vă spun că m-am distrat maxim! 600 m urcare, 1300 m la coborâre cu o viteză de până la 42 km, toate astea pe UN MUNTE! Tare sau ce?”, a scris Emily pe Instagram.

„Aici eram la distileria Palinca Jumy. Just look at my face! Zâmbeam cu gura până la urechi! Mi-a plăcut… Ce pot să spun?”, s-a amuzat Emily apoi Burghelea, care a pus și o poză în care se află chiar în mijlocul distileriei. Așadar, faptul că Emily Burghelea promovează România se pare că îi priește din plin.

Adauga un comentariu