Cancan

Emily Burghelea se răzbună pe Acces Direct: ”O să iasă cu scântei! Nu vă zic ora!”

Publicat: 04 nov. 2020
emily burghelea cu ochelari
Emily Burghelea, fosta asistentă TV, se răzbună pe Acces Direct. Acum, ea are o emisiune proprie filmata la dansa acasa

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, se răzbună pe Acces Direct. După demisia de la postul Antena 1, aceasta nu a stat degeaba, și-a propus să facă ceva spectaculos, care să uimească pe toți fanii ei. Acum ea are o emisiune proprie, filmată chiar la dânsa acasă.

Emily Burghelea tânjește după camerele de luat vederi. Are propia emisiune filmată la ea acasă

Emily Burghelea nu a stat chiar degeaba după ce și-a dat demisia de la Acces Direct, emisiune unde era asistenta Mirelei Vaida. A plâns o lună după camerele de luat vederi, dar și-a propus să facă ceva spectaculos, să se reinventeze. Și, se pare, a reușit! Are propria emisiune, pe care o filmează chiar la ea acasă!

Mai exact este borna despre primul episod din Vegan Cooking Show, emisiunea la care Emily a lucrat lunile acestea și de care este foarte mândră.

”Uite așa iau naștere ideile frumoase! După demisia de la Acces Direct, mi-a fost dor de camerele de luat vederi vreo lună, chiar mi-au lipsit. Nu-mi doresc însă să mă întorc în televiziune și atunci am zis să fac ceva că să mă reinventez. Vă fi un adevărat show, miercuri și vineri, pe canalul meu de Youtube. Au fost seri când nu am dormit, imaginându-mi cum vă fi totul, proiectul meu. A ieșit așa cum mi-am dorit. Totul e filmat la noi acasă. Veți vedea și cum ne-a ieșit casa”, este parte din prezentarea făcută de Emily într-un Insta Stories.

Emily Burghelea se răzbună pe Acces Direct

Emily Burghelea a și postat o fotografie, iar cuvintele din dreptul ei spun totul despre proiectul pe care fosta asistentă TV l-a creionat. Ba chiar a și lansat provocarea, pentru cei care o vor urmări.

”Nici nu vreți să știți ce vă așteaptă‼️ Mâine vă așteptăm pe toți la noi acasă! Sunteți invitații noștri virtuali! Postez primul episod din Vegan Cooking Show! În fiecare zi de post a săptămanii, adică miercuri și vineri, veți avea la ce să vă uitați! O să vă amuzați și o să învățați pentru că nu gătesc singură!

Alături de mine vor fi doi invitați permanenți care sunt în măsură să vorbească despre mâncare: un celebru nutriționist și un campion mondial la fitness. Pentru cine gătim? Nici nu vă mai zic … Nu o să vă vină să credeți dar @iamiuliaalbu este juratul celebru care vă degusta și vă nota preparatul. O să iasă cu SCÂNTEI‼️‼️‼️ Nu vă zic ora la care îl voi posta, însă vă sfătuiesc să vă abonați de pe acum la canalul meu de Youtube și să activați notificările că să fiți primii care văd nebunia asta de show!”, a anunțat Emily Burghelea pe Instagram.

Emily Burghelea a vorbit despre televiziune

Emily Burghelea a trecut pe la două emisiuni de show de la două posturi concurente, iar acum vrea să ştie unde s-a descurcat mai bine, în ochii fanilor ei. În acest sens, a pus întrebarea pe Instagram. Şi a primit imediat o mulţime de răspunsuri.

Emily Burghelea a fost, mai întâi, concurenta la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. A urmat avansarea în carieră în toamna anului trecut, când i s-a oferit şansa să fie asistenta Mirelei Vaida la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Nu mult a stat acolo Emily. Este cunoscut cazul social, cuplul Viorel şi Veronica Stegaru din Blăgeşti, transformat într-o penibilă telenovela. Emily avea să-şi dea demisia, sesizând mari nereguli an primul rând morale din partea prezentatoarei, dar şi a echipei emisiunii Acces Direct. De altfel, CNA avea să taie în carne vie.

Emily şi-a reluat cariera într-o altă direcţie. Iar acum curiozitatea a cuprins-o şi îşi întreabă fanii: ”Acum pe bune. Unde v-a plăcut mai mult de mine, în general? La Kanal D sau la Antena 1? Bravo, ai stil! Sau Acces Direct?” Este întrebarea pusă pe Instagram, în dreptul unei fotografii.

Iar răspunsurile nu au întârziat. Muţi au apreciat-o pentru cum s-a descurcat la ambele emisiuni, alţii au înclinat spre ”bravo, ai stil!”.

Adauga un comentariu