Cancan ultimă oră

Emily Burghelea a recunoscut că s-a certat foarte tare cu logodnicul ei, Andrei: „Eram dezbrăcată, a insistat…“

Publicat: 01 nov. 2020

Cu ochii în lacrimi, Emily Burghelea a recunoscut că s-a certat foarte tare cu logodnicul ei, Andrei. Emily Burghelea și Andrei s-au certat la doar două zile după ce s-au logodit.

Fosta asistentă de la „Acces Direct” a povestit motivul pentru care a apărut conflictul în urma căruia ea a plâns mult: iubitul său a filmat-o în timp ce e dezbrăcată și a păcălit-o că îl face public.

„Nu vreau sub nicio formă să cedez și să-i spun: «Șterge, Doamne iartă-mă Instagramul ăla», pentru că nu vreau, pentru că am orgoliu, pentru că eu i l-am făcut și eu i l-am băgat pe gât”, a mărturisit într-un mesaj video fosta concurentă de la „Bravo ai stil!”.

Emily Burghelea s-a certat foarte tare cu logodnicul ei

Cu ochii în lacrimi, așa apare Emily Burghelea pe filmările realizate la scurt timp după ce ea și iubitul ei au încetat să se mai certe.

„Bună, prieteni! Vreau să vă spun că am plâns până acum, dar, mi-am revenit pentru că mi-am pus «Sex and the City» și cumva mă simt mai bine. Ideea e că a început să mă deranjeze foarte tare modul în care iubitul meu gestionează toată situația asta cu Instagramul. Adică, eu nu am crezut nicio secundă că el se va ține de cuvânt și mă va filma în toate ipostazele posibile și imposibile. Și tocmai ne-am certat, pentru că a intrat peste mine în cameră, cum ați văzut că intră în permanență, doar că eu eram dezbrăcată și într-o poziție în care nu eram neapărat confortabilă să mă arăt pe Internet.

El, evident, a insistat să posteze clipul, a zis că la el pe Instagram, totul este natural și pe el nu-l interesează detaliile astea, că eram decentă și asta e tot ce contează. Am început să plâng, evident. Mi-a spus că l-a postat, am început să plâng și mai tare. Până la urmă, nu l-a postat”, a povestit fosta asistentă de la “Acces Direct” într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Emily le cere internauților să o ajute să se răzbune!

În final, logodnica lui Andrei le-a cerut ajutorul internauților ca să se răzbune.

„Ideea e că îmi doresc să-l pun și eu pe el în situații neplăcute, cum mă pune el pe mine. Nu vede clipurile astea, i-am dat hide (n.r.: a activat opțiunea de a le ascunde) – el habar n-are că se poate și treaba asta. Am nevoie de sugestii… nu știu ce să-i fac; să-i pun o găleată de apă în cap, să arunc cu făină pe el, nu știu. Dar, m-am enervat atât de tare în seara asta, încât sunt în stare să îi fac orice”.

Cerută de soție în direct, la “Teo Show”

Andrei, partenerul de viață al lui Emily Burghelea, a cerut-o în căsătorie în platoul de televiziune de la “Teo Show”. Surpriza a fost extrem de mare pentru vedetă, având în vedere faptul că logodnicul său nu a mai apărut niciodată la TV și nu-i place să fie filmat. În clipul de mai jos puteți vedea momentele dinainte ca acesta să intre în emisiunea lui Teo Trandafir, dar cum i-a oferit inelul de logodnă. Fosta concurentă de la “Bravo ai stil!” a dezvăluit recent cum își dorește să arate rochia de mireasă.

Adauga un comentariu