BZI LIVE

LIVE VIDEO – Emisiune de maxim interes, despre conflicte în timp de pandemie cu coronavirus, cu șeful mediatorilor ieșeni, Gheorghe Mihălache – FOTO

Publicat: 01 iun. 2020
Șeful mediatorilor ieșeni, Gheorghe Mihălache, vine în Studioul "BZI LIVE"

Despre mediere și despre metode de soluționare a conflictelor în plină pandemie cu coronavirus, într-o ediție BZI LIVE de impact, programată marți, 2 iunie 2020, de la ora 13:00! Invitat special este Gheorghe Mihălache, președintele Corpului profesional al mediatorilor din județul Iași.

Cu o pregătire în mediere în cadrul Fundației Camera de Arbitraj și Mediere, cu o activitate în domeniu începută în cursul anului 2013, Gheorghe Mihălache va discuta în cadrul emisiunii BZI LIVE despre conflictele în timp de pandemie, despre modul de soluționare a acestora, precum și despre alte aspecte legate de mediere, în general. De asemenea, șeful mediatorilor ieșeni își va expune părerea cu privire la excluderea posibilității de a divorța la mediator.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu