Bursa Barfelor

Era în stare să ia și capacele de la roți, numai să simtă și el că a făcut ceva!

Publicat: 27 iul. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una despre un nene gabor (sau fost gabor) de pren giudeț, pre numele său Linte Duru. Cică nenea gaboru’, care a activat pren comuna Ciuciurea, avea nește obiceiuri mai puțân ortodoxe. Spunem că avea, pen’că omu’ cică s-a pensionat. Așadar, oamenii răi spun că nenea aista obișnuia să iasă la stradă și să tragă pe dreapta tăt felul de șoferi. Pe unii îi ierta, pe alții îi păsuia, dar, cică, mulți dintre cei trași pe dreapta erau nevoiți să dea dreptul.

Unii spun că, dacă era chitit pe treabă, Duru putea să îți ia și capacele de la roți, numai să simtă și el că a luat ceva în ziua respectivă! În plus, cică unii pățiți cu Duru ocoleau comuna respectivă, o înconjurau, făceau tăt ce trebuia numai să nu fie nevoiți să mai treacă vreodată pe acolo, pentru că se săturaseră oamenii să scoată lovele din bozonare!

 

 

Comentarii
  • Sunt fraieri cei ce ii dadeau astuia sau acestea sunt vorbe aruncate. Exista DNA, IPJ, presa, etc si sa vezi cum il lu-au pe sus si direct la racoare cu el. Asa trebuie facut cu toti spagarii si toti cei ce abuzeaza in serviciu de bugetar, in general.

Adauga un comentariu