International

Eroii există! Un agent de pază îi ţine umbrela unui câine pentru a nu se uda

Publicat: 11 sept. 2020
Un agent de pază îi ţine umbrela unui câine pentru a nu se uda
Un agent de pază îi ţine umbrela unui câine pentru a nu se uda

Un agent de securitate Morrisons a fost foarte apreciat online pentru că a adăpostit un câine sub o umbrelă în timp ce era de serviciu, mai mulți oameni cerând companiei să-l recompeseze pentru fapta sa bună.

Duminică, 28 iunie, Mel Gracie, un tatuator din Glasgow, a văzut un paznic care adăpostea, sub umbrelă să, un câine, în timp ce proprietarul animalului de companie cumpăra în supermarketul din Giffnock.

După ce a surprins momentul în cameră, Gracie a decis să posteze pe Twitter alături de legenda: „Strigă-i acestui om de securitate @Morrisons, păstrându-l pe acest băiat bun. El a spus: „Ei bine, nu știi niciodată ce simt câinii în legătură cu ploaia.” ”

Tweet-ul a devenit viral, strângând rapid zeci de mii de reacţii, mii de oameni lăudând agentul de securitate pentru că a făcut un gest atât de simplu pentru a împiedica câinele să se ude.

A doua zi, tweet-ul a obținut peste 13.000 de redistribuiri și peste 100.000 de aprecieri.

Mai multe persoane au lăsat comentarii lăudabile pentru agentul de pază, o persoană care a spus : „Cum se comportă oamenii atunci când cred că nimeni nu se uită este un semn al persoanei care sunt”.

„Puteți spune multe despre cineva prin modul în care tratează animalele” , a scris altcineva , în timp ce un alt utilizator de Twitter a declarat : „Unii eroi poartă jachete hi-viz”.

În urma atenției pe care a primit-o tweet-ul inițial, Gracie a dezvăluit că a descoperit identitatea agentului de pază, un bărbat numit Ethan Dearman.

Dearman a redistribuit fotografia lui Gracie, scriind: „Se pare că am făcut mulți oameni fericiți astăzi”.Vorbind cu The Independent, Gracie a spus că îl vede frecvent pe Dearman lucrând la filiala Giffnock Morrisons.

„El are întotdeauna o discuție cu clienții în coadă, ceea ce este minunat – mai ales acum, când unii oameni ar putea fi destul de izolați”, a spus ea.

„Am împărtășit acest lucru sperând că Morrisons va vedea fapta drăguță a unui membru al personalului, dar nu am nicio idee că va merge până aici!

Adauga un comentariu