Cancan

Este Alina Pușcaș însărcinată a patra oară? Ce spune faimoasa prezentatoare legat de acest zvon

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Este Alina Pușcaș însărcinată a patra oară Ce spune faimoasa prezentatoare legat de acest zvon
Cu toate că Alina Pușcaș nu este însărcinată, ea se declară fericită și mulțumită, fiind o soție și o mamă împlinită.

Alina Pușcaș a recunoscut că nu mai poate rămâne însărcinată, după ce au apărut mai multe zvonuri pe internet cum că ea este pe cale de a naște din nou.

Întregul mit cum că Alina Pușcaș este însărcinată a pornit de la o postare pe care îndrăgita prezentatoare TV a publicat-o pe rețelele de socializare. În această fotografie, ea ține mâna pe burtă, astfel că majoritatea internauților au ajuns rapid la concluzia că Alina Pușcaș vrea să transmită un mesaj subtil, și anume că va fi mămică pentru a patra oară!

Este Alina Pușcaș însărcinată?

Răspunsul este nu, ea afirmând că acest lucru nu mai este posibil decât prin fertilizare in vitro. Cu toate acestea, mulți s-au grăbit să tragă concluzii și să spună că Alina Pușcaș va fi mamă pentru a patra oară. Ceea ce este și mai interesant este că mulți dintre fanii ei i-au scris deja mesaje prin care o felicitau pentru cea de-a patra sarcină. Însă, fără a mai ezita, după ce s-a distrat, faimoasa prezentatoare de la „Te cunosc de undeva” a clarificat că în postarea respectivă ea nu sugera sub nicio formă că ar fi însărcinată, ci doar încerca să își ascundă bustiera în pozele respective. Cu toate că soțul ei nu a reușit să vadă urările de bine și comentariile de la acea fotografie, ea este sigură că s-ar fi distrat copios, mai ales pentru că și el știe că nu mai are cum să rămână însărcinată.

Alina Pușcaș are deja acasă trei copii minunați, două fetițe și un băiat. Împreună cu soțul ei Mihai, ea încearcă să aibă mare grijă de ei. Dar cu toate acestea, după a treia sarcină, atât ea cât și soțul ei au luat decizia ca prezentatoarea TV să meargă la medic să își lege trompele și să nu mai rămână însărcinată. Dacă tot a venit vorba despre acest subiect, Alina Pușcaș a dezvăluit public că nu mai poate face un alt copil pe cale naturală, ci doar prin fertilizare in vitro, metodă la care nu ar dori să apeleze vreodată.

Secretul căsniciei dintre Alina Pușcaș și soțul ei

Soțul ei Mihai Stoenescu este stomatolog la o clinică dentară de lux din București. Prezentatoarea a mărturisit că trăiesc o poveste de dragoste zilnică, având o căsnicie frumoasă și de lungă durată. Din aceasta rezultând trei copii frumoși de care se ocupă amândoi. Prezentatoarea TV a declarat că:

„Mă ține în priză și mă ține tânără, adică am tot timpul preocupări. Îmi place foarte mult nebunia asta a lui, spontaneitatea lui, îmi place că știe cât de important este să ne trăim viața de cuplu, că știe că trebuie să ne împărțim între copii și noi, îmi place că îmi face cadouri frumoase. Ultima oară mi-a schimbat ceasul, pentru că m-am plictisit de fostul meu ceas, e chiar ultimul pe care mi l-a făcut cadou, mi l-am și dorit, e foarte frumos.”, a declarat vedeta TV.

Înaintea acestei căsnicii minunate, actrița s-a luptat mulți ani cu depresia, dar cu ajutorul soțului și prietenilor a reușit să își recapete energia și încrederea în viață.

Cu toate că Alina Pușcaș nu este însărcinată, ea se declară fericită și mulțumită, fiind o soție și o mamă împlinită atât în familie, cât și pe plan profesional.

Adauga un comentariu