Frumusete

Este cea mai frumoasa femeie din lume. Cum a fost aleasa

Publicat: 18 oct. 2019

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost aleasa dupa niste calcule foarte exacte. Pe baza unui algoritm, cercetatorii au calculat forma perfecta a fetei. Au luat in considerare, intre altele, marimea si pozitionarea buzelor, a nasului si a barbiei.

Potrivit dr. Julian De Silva, chirurg plastician din Marea Britanie, modelul Bella Hadid este cea mai frumoasa femeie din lume. Esteticianul a ajuns la aceasta concluzie folosind tehnici de mapare bazate pe „raportul de aur al frumusetii Phi”. Acesta a fost adesea folosit de arhitecti, plasticieni si sculptori din Renastere – precum Michelangelo si Leonardo da Vinci pentru a-si realiza capodoperele.

Cea mai frumoasa femeie din lume: perfectiune in proportie de 94,35%

Sunt luate in considerare elemente precum lungimea si latimea fetei, nasului, pozitia ochilor, a gurii, distanta dintre ochi, etc. Totul este despre proportie si simetrie. Teoretic, cu cat sunt mai egale numerele pentru fiecare, cu atat mai frumoasa este persoana. Pe baza algoritmului, Bella Hadid a iesit pe locul I in topul perfectiunii fizice. Bella, care este sora altui model celebru – Gigi Hadid, a obtinut un scor de perfectie de 94,35%.

„(Hadid) a fost castigatoare clara atunci cand toate elementele fetei au fost masurate pentru perfectiune fizica”, a spus De Silva. „Ea a avut cel mai bun punctaj pentru barbia ei, care, cu un scor de 99,7%, este la doar 0,3% distanta de a fi forma perfecta.”

Pe locul doi in topul perfectiunii fizice s-au clasat Beyonce, iar Amber Heard a completat podiumul. Pe locurile urmatoare s-au clasat Ariana Grande, Taylor Swift, Kate Moss, Scarlett Johansson, Natalie Portman, Kate Perry, Cara Delevigne.

Mai multe despre raportul de perfectiune

Profesorul Kendra Schmid a explicat la „Oprah Winfrey Show” modul in care oamenii de stiinta au adoptat formula matematica pe baza careia unei oameni sunt considerati mai frumosi decat altii. Schmid a spus ca pe o fata perfecta lungimea unei urechi este egala cu lungimea nasului, iar latimea unui ochi este egala cu distanta dintre ochi.loading...

Adauga un comentariu