Actualitate

Este cel mai aglomerat weekend de la mare! Mii de turiști au venit să se bucure de vremea bună

Publicat: 31 iul. 2021
Aproape 200.000 de persoane îşi petrec vacanţa în acest weekend, la mare

Aproape 200.000 de persoane îşi petrec vacanţa în acest weekend, la mare. Este cel mai aglomerat weekend din acest an, pe litoralul românesc. Staţiunea care rămâne şi de această dată în topul preferiţelor românilor este Eforie Nord.

În ultima zi din luna lui cuptor, românii s-au adunat în număr mare, la malul mării.

Deși specialiștii recomandă ca oamenii să nu expună la soare după ora 12, turiștii nu au ținut cont nu au luat în calcul aceste sfaturi și s-a aventurat în apă, unde au stat umăr la umăr.

La fel ca și anul trecut, în Eforie Nord este din nou plin de turiști, iar distanțarea socială nu mai există nici măcar în teorie.

„Continuă atmosfera pe litoral . Cu greu ne-am strecutat printre șezlonguri și prosoape, pentru a ajunge la malul Mării Negre. Peste 200.000 de români au ținut drumul spre mare în acest weekend, astfel că plajele sunt arhipline .Este lume în apă, dar și pe nisip, cei mai curajoși s-au aventurat pe mare, cu skyjetul, banana și multe alte distracții. Turiștii și-au ocupat locul încă de la primele ore ale dimineții pe șezglong (…)

Urmează încă două zile de foc, pentru că meteorologii anunță caniculă, iar temperatura maximă poate ajunge chiar și 40 de grade Celsius. Există și un avertisment din partea medicilor, să ne hidratăm foarte bine și să ne protejăm de soare, mai ales între ore 11 și 15”, a transmis Paula Solom, reporter Antena 3.

 

Tags:
Adauga un comentariu