BZI LIVE

LIVE VIDEO – Asta da performanță, muncă în echipă, management cultural, promovarea evenimentelor de calitate și cu impact! Managerul Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei prezent cu informații și surprize uriașe, într-o nouă ediție BZI LIVE – FOTO

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 20 februarie 2020, începând cu ora 15.00, în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o ediție-dialog aparte. Totul pleacă de la performanţă, munca în echipă, management cultural, promovarea evenimentelor de calitate și cu impact! Managerul Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei prezent cu informații și surprize uriașe pentru public. Acesta va detalia programul instituției pe care o coordonează în următoarea perioadă, noile investiții pe care le derulează sau urmează să le facă, starea și situația cinematografelor, festivalurile pe care le pregătește.

Proiecte de peste trei milioane de euro

Pentru a reliefa ceea ce a însemnat activitatea echipei de la Ateneul ieşean, coordonata de Andrei Apreotesei, trebuie arata că, în 2019, în instituția pe care o administrează au fost: plătitori de bilete: 63.500, spectatori: 100.000, evenimente: 1.100, premiere: 13, festivaluri: 10, turnee: 13, ocalități în care s-a jucat: 78, încasări: 1.449.000 lei. De asemenea, valoarea proiectelor externe propuse (europene sau naționale care nu sunt finanţate de ordonatorul de credit): 3,2 milioane de euro. Totul la un număr de doar 49 angajați. Despre toate acestea și multă alte detalii, oferite în premieră doar la, BZI LIVE, alături de managerul Ateneului ieşean.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu