Cancan ultimă oră

Este oficial! Cuplu bombă în showbiz! Nimeni nu se aștepta la asta după ce în urmă cu mai mulți ani s-au despărțit

Publicat: 16 iun. 2021
Jennifer Lopez și Ben Affleck se sărută
Jennifer Lopez şi Ben Affleck se căsătoresc.

După 17 ani în care au uitat unul de altul, Jennifer Lopez și Ben Affleck formează din nou un cuplu. După despărțirea artistei de Alex Rodriguez, cei doi și-au reluat legătura, iar acum formează oficial un cuplu. Relația nu a fost încă recunoscută, dar proaspeții iubiți au fost surprinși în timp ce se sărutau.

În urmă cu 17 ani Jennifer Lopez şi Ben Affleck își anunțau despărțirea. Cei doi s-au logodit în anul 2002, iar în anul 2004 și-au spus adio. Acum, pare că și-au regăsit drumul unul spre altul și sunt din nou împreună. Speculațiile legate de o împăcare au început să circule imediat după despărțirea artistei de Alex Rodriguez, însă cei doi au declarat că sunt doar prieteni.

Însă lunile au trecut iar Jennifer Lopez și Ben Affleck nu își mai ascund relația. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau la un restaurant. Astfel, pare că nu îi mai interesează dacă sunt văzuți împreună și au decis să își asume legătura.

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck vine imediat după ce artista s-a despărțit de fostul partener. Deși urma să aibă loc o căsătorie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguewz și-au spus adio după patru ani de relație. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, iar despărțirea a fost una de comun acord. Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguewz a început în anul 2017, iar în anul 2019 s-au logodit.

Cuplul urma să se căsătorească inițial anul trecut într-o ceremonie fastuoasă în Italia, dar în cele din urmă planurile au fost anulate în timpul pandemiei COVID-19. Au existat zvonuri potrivit cărora motivul despărțirii a fost faptul că artista a fost înșelată, însă cei doi nu au confirmat această ipoteză

„Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și sperăm să rămânem astfel. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celorlalți. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care a trimis cuvinte frumoase și încurajatoare”, au transmis cei doi.

Adauga un comentariu