Local

Este oficial! Deputatul ieșean Marius Ostaficiuc s-a înscris în AUR! – EXCLUSIV

Publicat: 15 feb. 2024
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Este oficial Deputatul ieșean Marius Ostaficiuc s-a înscris în AUR - EXCLUSIV
Deputatul Marius Ostaficiuc despre aspirațiile și valorile sale

Deputatul ieșean Marius Ostaficiuc s-a înscris în AUR, joi, 15 februarie 2024. Sătul de modul în care a fost tratat în filiala ieșeană a PSD și de drumul greșit pe care duce țara premierul Marcel Ciolacu, deputatul ieșean a plecat din PSD după 23 de activitate intensă în cadrul formațiunii politice.

Deputatul Marius Eugen Ostaficiuc și europarlamentarul dr. Tudor Ciuhodaru au participat meircuri, 14 februarie 2024, la protestul AUR de la Autoritatea Electorală Permanentă.

Marius Ostaficiuc s-a înscris în AUR!

Deputatul ieșean Marius Ostaficiuc a anunțat că s-a înscris în AUR.

„Am devenit oficial membru AUR. Este un moment important în cariera mea politică, o etapă nouă în care pornesc cu entuziasm și hotărâre. Decizia mea este legată în primul rând de interesul pentru componenta socială pe care o manifestă AUR de ceva timp. Paradoxal, regăsesc aici acel discurs sănătos, orientat spre cetățean și spre nevoile lui pe care nu îl mai regăseam in PSD.

Președintele AUR, dl George Simion, m-a asigurat că voi avea deplină libertate de expresie, libertatea de a construi nestingherit de jocurile de interese atât de frecvent întâlnite în interiorul PSD și PNL. O democrație puternică înseamnă, printre altele, o opoziție puternică. Apartenența mea la AUR ține și de necesitatea consolidării acestei opoziții. Voi fi o voce sonoră, o voce critică, onestă și implicată.

Nu în ultimul rând, pentru cei mai mulți dintre politicienii români a devenit o rușine să îți iubești patria și să mărturisești răspicat lucrul acesta. Ei bine, redescopăr în AUR bucuria sinceră de a fi român, de a fi patriot, ceea ce nu este puțin lucru“, a precizat Marius Ostaficiuc.

Fostul președinte executiv al filialei municipale a PSD Iași și om cu state vechi în partid, deputatul Marius Ostaficiuc și-a dat demisia din partidul alături de care a fost timp de peste 23 de ani.

Deputatul ieșean Marius Ostaficiuc a explicat care sunt motivele pentru care a decis să plece din PSD.

„Sunt răspunsuri pe cât de simple, pe atât de juste, din punctul meu de vedere. În plan local, nu vreau să fiu părtaș la distrugerea unei filiale in care timp de peste 23 de ani al învestit energie, timp și pasiune. Este o filială în care au ajuns oameni fără nicio legătură cu politica adevărată, preocupați strict de afaceri și «mânați în luptă» de interese private. În plan național, nu mă mai regăsesc în această periculoasă joacă de-a stânga-dreapta în care este amenințată însăși identitatea social-democrației românești“, a spus Marius Ostaficiuc.

Deputatul Marius Eugen Ostaficiuc și europarlamentarul dr. Tudor Ciuhodaru s-au alăturat AUR

Deputatul Marius Eugen Ostaficiuc și europarlamentarul dr. Tudor Ciuhodaru s-au alăturat protestelor AUR de la Autoritatea Electorală Permanentă.

„Nu mă mai simt compatibil aici, la Iași, cu oameni care n-au demonstrat nimic și care confundă politicul cu businessul. Plec dintr-o filială capturată și dintr-un partid care dimineața este la stânga, la amiază la mijloc și seara la dreapta, iar a doua zi o ia de la capăt. Voi rămâne în politică, folosindu-mi energiile și experiența în proiecte prin care să îmi ajut în continuare patria și orașul căruia îi datorez totul, Iașul”, a menționat Marius Eugen Ostaficiuc.

Peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali și județeni din PNL și PSD au venit alături de noi, în semn de protest față de negocierile pentru comasarea alegerilor. O parte din ei au participat la conferința de presă susținută de AUR în fața Parlamentului.

„Nu sunt membri AUR acum pentru că își pot pierde mandatul. Când se stabilește data alegerilor vor semna o adeziune pentru partidul AUR. Sigur că PNL, speriat, i-a demis pe consilierii de la Sectorul 3. Sigur că oameni cu demnitate, consilierii de la Sectorul 1 PNL și-au dat demisia, dar situația este explozivă. Dacă hoțul Virgil s-a lăudat că ne-a luat organizații fictive în Mehedinți, noi venim în fața voastră să arătăm că AUR se va lupta cu baronii locali. Și dacă PNL sau PSD, în funcție de județ, au încetat să fie opoziție la acești baroni locali, vom prelua noi această misiune. Sigur că ne-am fi dorit să se respecte Constituția și legile țării. Ne-am fi dorit ca alegerile să fie la termen. Suntem pregătiți și dacă nu sunt la termen aceste alegeri” a menționat George Simion.

Acum, deputatul ieșean Marius Ostaficiuc s-a înscris în AUR. În condițiile în care foarte mulți oameni au fost aduși în partid de deputatul Marius Ostaficiuc și au încredere în acesta, e de așteptat ca aceștia să se alăture noului proiect în care se implică parlamentarul.

Comentarii
  • „Persoană care își iubește patria și luptă pentru apărarea și prosperitatea ei.”

    Facand autostrazi, cai ferate de mare viteza, promovand responsabiltatea functiilor, promovand educatia si invatamantul ….

    Dar cred ca „patriotismul” AUR e doar: jos Ungaria, sa ne luam teritoriiile inapoi, ce tara bogata aveam inainte de NATO/UE etc etc etc

  • Niciun politician român nu poate defini politica. Pentru că nu știe. Nu poate defini ce evstanga sau dreapta. Nu poate enunța nici măcar 3 puncte din doctrina propriului partid. Asta se întâmplă pentru că în România nu există politicieni cu școală politică (a nu se confunda cu „școala vieții”, așa cum cred ei). Toți politicienii români sunt „foști” sau actuali medici, ingineri, profesori, militari, popi, etc., care doar cred că știu ce înseamnă politica. Drept pentru care o fac așa cum ii duce capul. Până în 89, ca să fii politician trebuia să fi absolvit academia Stefan Gheorghiu. Erai îndoctrinat politic, dar învățai și noțiunile de bază ale politologiei, curentele ge gândire, școlile principale, etc. După 89, orice mucea flaimucea a putut deveni politician. Așa că asta din articol. Singurele cerințe sunt cazierul curat și 12 clase. Acum peste 35 de ani avem și rezultatele democratizării accesului în politică. Și în mod curios, suntem nemulțumiți.
    Va place sau nu, Iliescu este singurul politician român cu școală politică. Nu sunt fan, dar pot recunoaște un adevăr care ține de fapte și nu de interpretări.

  • Şi Năstase, Severin aveau scoala, deşi , la fel, nu-mi plac personajele…
    Ai mare dreptate cu astia care nici mcar nu-si pot defini linia politica. Traseisti si fripturisti.

  • Normal că a investit energie la comuniști, doar este electrician. Bine spunea Maricel…” Cine se aseamănă se adună”. Căruțele cu coviltir au mai primit ceva ruble să mai facă un pic de circ panaramă și mahala…că altceva nu știu… Eu i-aș întreba pe electrician,pe deputatul libelulă jumate om jumate cap de… cât și pe restul parlamentarilor ieșeni…ce ai făcut în anii ăștia de când reprezintă Iașul pentru locuitorii orașului și județului… Pentru că înafară de a-și umple buzunarele… restul…ioc…

  • Astia si Ostafciuc si „Libelula” sunt ingroziti la gandul ca ar putea deveni simpli angajati. Faptul de a deveni angajat, cu program, salariu, eventual norme de facut si de intretinut familia din salariu, sau investitori care sa se dea cu capul de toti peretii luptand cu legile pe care acum le „nasc”, ii face sa manance si rahat in vazul lumii, sa se alieze cu toti alienatii…Nu au pic de rusine si clameaza cu voce tare toate minciunile, doar, doar or prosti nicai babe, cat sunt ei de patrioti.

  • Ce mizer scriu unii pe aici, așa de analfabeți și înapoiați sunt.

    Mă bucur pentru Dl.Marius Eugen Ostaficiuc. E om serios, are prestanță și demnitate, e om deștept, echilibrat, are alură de politician cu coloană vertebrală. Deși ne-am săturat de politică de 34 ani, să sperăm că se va face tot posibilul să fie schimbată mentalitatea acestor ani.
    Vrem fapte, așa cum se cere, și să dezvoltăm orașul la justa valoare, și țara în general.

  • Bogdanescule.. înapoiat și idiot ești tu… Care sunt realizările electricianului și a libelulei ??? Cât despre haurolaci putinisti nu avem nevoie de explicații…se vede de pe lună realizările lor și a scroafei mahalagioace de la sosul oțetit rusesc.. Văd că țiganii rusofili de la Haur au aproape 15% in sondaje la Iași… Mă întreb… Iașul universitar,cultural,să aibă oare acest procent de retardați mintal din naștere???Sau redevine Iașul legionar, oraș tare drag lui Sima și C Z Codreanu in anii ’40 ???

  • La PSD a făcut ceva dl. Ooostafiii ? Sigur va face același lucru de aur. E grozav traseismul politic și acest lucru va dilua încrederea pentru vot.

  • nu era normal ca Turnatorul de servici in cazul Nichita sa isi dea demisia din Parlament!?
    El a fost ales pe listele PSD nu vot uninominal, legea ar trebui schimbata,
    acum Ciumatul Rosu a devenit impreuna cu piticul cu streptococ si falsitorul cu handicap Voma portocalie

  • Dupa alegeri, toate loazele astea trecute de la PSD la AUR vor merge inapoi in PSD. La PSD nu aveau loc pe liste si i-a trimis Ciolacu pentru cateva luni la AUR, sa intre in parlament, dupa care se vor intoarce.

  • ,,Deputatul PSD racolat de George Simion acordă împrumuturi de 700.000 lei, deși a fost 20 ani bugetar”. Articol din Newsweek România. De asta face politică. Nu pentru .ulime…

  • Parca imi vine sa pling, nu mai pot eu de acest gugumete obedient pupincurist saadea,un corupt si sifonar. Acest lucru l-au sesizat si colegii lui din PSD la fel de corupti si slugarnici ca si el , numai ca electricianul juca numai pt el si statea prost cu impartirea.AUR sa incaltat cu o LICHEA ,care comform zicalei ,, cine a tradat o data va mai trada si alta data”

Adauga un comentariu